HTC ruošia naują telefoną: naujasis „Wildfire“ modelis sugrąžins mus į senovę

HTC

Lukas Snarskis

2021-09-16, 09:25 (atnaujinta 2023-04-09, 17:00)

0 komentarų
HTC ruošia naują telefoną: naujasis „Wildfire“ modelis sugrąžins mus į senovę

Dar 2019 metų spalį HTC vadovas Yves Maitres skelbė, jog kompanija stabdo darbus išmaniųjų telefonų sektoriuje. Ir nors tai leido manyti, kad praėjusių metų gegužę pristatytas „HTC U12+“ modelis turėjo būti paskutinis HTC įrenginys, tačiau tokių minčių bendrovė privertė atsisakyti jau bent kelis kartus.

Per pastaruosius metus HTC pademonstravo bent keletą naujų išmaniųjų telefonų, o dabar pasirodė informacijos ir apie dar vieną planuojamą produktą. „Google Play Console“ platformoje pastebėtas naujas „Wildfire E Ultra“ modelis, kuris turėtų pritraukti pigių telefonų gerbėjų dėmesį.

Remiantis „Google“ platformos informacija, naujasis išmanusis telefonas turėtų veikti su „Unisoc SC9863A“ procesoriumi, kuris turi 8 „Cortex-A55“ branduolius, bei 2 GB operatyviosios (RAM) atminties. „HTC Wildfire E Ultra“ priekinėje dalyje – 480p raiškos ekranas, kas šiai dienai jau yra tapusi visiška retenybe.

Iš platformoje pateikiamos iliustracijos, galima matyti, kad naujasis HTC produktas turės ganėtinai didelius ekrano rėmelius, įskaitant viršutinę ir apatinę jo dalis, o šoninėje briaunoje – įjungimo/išjungimo bei garso reguliavimo mygtukai. Į šį pigų išmanųjį, gamintojas ketina įdiegti „Android 11“ operacinės sistemos versiją, kas turėtų būti didžiausias šio įrenginio privalumas.

Kol kas išlieka nežinoma kodėl HTC nusprendė naująjį savo produktą pavadinti su „Ultra“ žodžiu pavadinime, tačiau tikėtina, jog tai galėtų būti jo baterija. Šiai dienai, nėra žinoma kada HTC ketina pristatyti šį išmanųjį telefoną, tačiau, tikėtina, kad tai turėtų įvykti jau visai netrukus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas