HTC ruošiasi galingam sugrįžimui? Netrukus turėtų debiutuoti naujasis telefonas, aiškėja pirmosios savybės

HTC

Lukas Snarskis

2023-05-05, 12:50

0 komentarų

Dar 2019 metų spalį HTC vadovas Yvesas Maitresas skelbė, jog kompanija stabdo darbus išmaniųjų telefonų sektoriuje. Tai turėjo reikšti, kad bendrovė daugiau nebegamins tokių įrenginių, tačiau šiandieninės naujienos rodo, kad yra šiek tiek kitaip.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
HTC ruošiasi galingam sugrįžimui? Netrukus turėtų debiutuoti naujasis telefonas, aiškėja pirmosios savybės

Internete pasklido informacija apie HTC bendrovės planus pristatyti naująjį „HTC U23 Pro“ išmanųjį telefoną. Viešoje erdvėje pasklido ne tik šio įrenginio nuotraukos, bet ir aiškėja kai kurios galimos specifikacijos.

Kaip galima matyti iš nuotraukų, naujasis HTC įrenginys turės keturias kameras nugarėlėje, o pagrindinė jų bus aprūpinta 108 MP raiškos vaizdo jutikliu su optiniu vaizdo stabilizavimu. Priekinėje „U23 Pro“ modelio dalyje – nedidelis asmenukių kameros apskritimas.

Skelbiama, jog „HTC U23 Pro“ turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1“ procesoriumi bei turės iki 12 GB operatyviosios (RAM) atminties bei 256 GB vidinės atminties. Išmaniojo telefono veikimą turėtų palaikyti 4 600 mAh talpos baterija. Deja, tačiau įkrovimo sparta kol kas nėra žinoma.

Ir nors pats gamintojas nėra pateikęs jokios oficialios informacijos, pranešama, kad šis išmanusis telefonas taip turės AMOLED ekraną su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Šiuo metu nėra žinoma kada galėtų debiutuoti ši HTC naujiena, tačiau, šaltinių teigimu, tai gali įvykti jau kitą mėnesį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas