„Huawei“ dalinasi stulbinančiomis naujienomis: naujausi bendrovės įrenginiai fiksuoja fantastiškus pardavimų rezultatus

Lukas Snarskis

2023-05-30, 11:30

0 komentarų

Kinijos kompanija „Huawei“ dar vakar surengė spaudos konferenciją, kurios metu pristatė karščiausius savo produktus, o tarp jų – ir naujausi išmanieji telefonai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Huawei“ dalinasi stulbinančiomis naujienomis: naujausi bendrovės įrenginiai fiksuoja fantastiškus pardavimų rezultatus

Technologijų kompanija „Huawei“ dar ne taip seniai pristatė „Mate X3“ sulenkiamą, o taip pat ir „Huawei P60“ serijos išmaniuosius telefonus. Šie įrenginiai jau debiutavo ir Europoje, o kompanijos atstovai džiaugiasi puikiais pardavimais.

Neseniai vykusioje „Huawei“ mobiliųjų inovacijų konferencijoje buvo atskleista, jog „Huawei Mate X3“ yra puikiai parduodamas Kinijos rinkoje ir patenka tarp perkamiausių įrenginių. Neatsilieka ir „P60“ serijos išmanieji telefonai, kurie yra perkamiausi savo kainos grupėje.

Nors „Huawei“ atstovai ir nepateikė jokių konkrečių skaičių ar papildomų duomenų, tačiau tai, kad bendrovė ganėtinai sėkmingai parduoda savo išmaniuosius įrodo ir anksčiau skelbta „Counterpoint Research“ ataskaita. Kinijos milžinė yra vienas iš nedaugelio gamintojų, kurie pastaruoju metu sugebėjo padidinti savo pardavimus.

Remiantis naujausia informacija, šių metų pirmojo ketvirčio metu „Huawei“ pardavimai išaugo 41 proc., o tai leido padidinti užimamą rinkos dalį iki 9,2 proc. Nepaisant visų sankcijų, akivaizdų, jog „Huawei“ sugeba išsaugoti savo konkurencingumą, kuris puikiai matomas Kinijos rinkoje.

Priminsime, jog naujasis „Mate X3“ modelis pasižymi gerokai plonesniu ir lengvesniu korpusu. „Huawei“ atstovų teigimu, naujasis sulenkiamas išmanusis sveria 239 gramus, o korpuso storis, kuomet įrenginys yra atlenktas, siekia tik 5,3 mm. Norint pasiekti tokių rezultatų, gamintojas kiek modifikavo USB-C įkrovimo lizdą.

Pagrindinis „Huawei Mate X3“ ekranas pasižymi 7,85 colių įstrižaine, o čia naudojama AMOLED panelė su 2496 x 2224 taškų raiška. Ekrano kraštinių santykis siekia 8:7.1, o taškų tankis – 426 PPI. Verta paminėti ir tai, jog sulenkiamas ekranas aprūpintas 120 Hz atsinaujinimo dažniu, o maksimalus ryškumas siekia 1000 nitų. Plačiau apie šį flagmaną galite skaityti paspaudę čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas