Naujas sulenkiamų telefonų karalius: „Huawei“ pristatė naująjį „Mate X3“ flagmaną, kuris nustebins daugelį

Kinijos kompanija „Huawei“, kaip ir buvo tikėtasi, šiandien surengė naujausių savo produktų pristatymą. Mes jau rašėme apie naujuosius „Huawei P60“ serijos išmaniuosius telefonus, o plačiau apie tai skaityti galite paspaudę čia, tačiau tai nebuvo vienintelė dienos naujiena.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Naujas sulenkiamų telefonų karalius: „Huawei“ pristatė naująjį „Mate X3“ flagmaną, kuris nustebins daugelį

Kinijoje surengtos spaudos konferencijos metu „Huawei“ pademonstravo ir naują sulenkiamą išmanųjį telefoną – tai „Huawei Mate X3“. Apie šį flagmaną internete buvo kalbama jau bent keletą savaičių, o dabar paaiškėjo ir oficiali informacija apie atliktus patobulinimus bei siūlomas galimybes.

Kaip ir buvo tikėtasi, naujasis „Mate X3“ modelis pasižymės gerokai plonesniu ir lengvesniu korpusu. „Huawei“ atstovų teigimu, naujasis sulenkiamas išmanusis svers 239 gramus, o korpuso storis, kuomet įrenginys yra atlenktas, sieks tik 5,3 mm. Norint pasiekti tokių rezultatų, gamintojas kiek modifikavo USB-C įkrovimo lizdą.

Pagrindinis „Huawei Mate X3“ ekranas pasižymi 7,85 colių įstrižaine, o čia naudojama AMOLED panelė su 2496 x 2224 taškų raiška. Ekrano kraštinių santykis siekia 8:7.1, o taškų tankis – 426 PPI. Verta paminėti ir tai, jog sulenkiamas ekranas aprūpintas 120 Hz atsinaujinimo dažniu, o maksimalus ryškumas siekia 1000 nitų.

Išorinėje „Huawei Mate X3“ modelio dalyje – 6,4 colių įstrižainės LTPO OLED ekranas su Full HD+ raiška. Ši panelė taip pat aprūpinta 120 Hz atsinaujinimo dažniu, o taškų tankis siekia 426 PPI.

Pranešama, jog išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriumi bei turės 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB arba 512 GB vidinės atminties. „Huawei Mate X3“ veikimą palaikys 4 800 mAh talpos baterija su 66W greituoju įkrovimu bei 50W belaidžiu įkrovimu. Kinijoje parduodamas modelis naudos „Hongmeng OS 3.1“ operacinės sistemos versiją.

„Huawei Mate X3“ nugarėlėje, kaip ir „P60“ serijos modeliuose, rasime tris kameras. Pagrindinė jų naudos 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą objektyvą su f/1.8 diafragma, o greta rasime 13 MP plataus kampo kamerą bei 12 MP periskopinį teleobjektyvą, kuris pasiūlys 5x priartinimo galimybę bei optinį vaizdo stabilizavimą. Abu ekranai bus papuošti ir 8 MP raiškos vaizdo jutikliais aprūpintomis asmenukių kameromis.

Pirkėjams šis sulenkiamas išmanusis telefonas bus prieinamas trijų skirtingų spalvų – tai juodos, baltos ir violetinės. Tiesa, „Huawei“ dar pasiūlys ir du išskirtinius modelius, kurie bus padengti oda bei pasižymės auksine arba žalia spalva. Pigiausias naujojo „Mate X3“ modelio variantas kainuos nuo 1 750 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas