„Huawei“ ruošiasi didžiuliam pristatymui: netrukus debiutuos naujausia bendrovės sukurtos operacinės sistemos versija

Tomas Eidukevičius

2023-07-31, 07:15

0 komentarų

Kinijos technologijų milžinė „Huawei“ jau ne vienerius metus plėtoja savo sukurtą operacinę sistemą. „HarmonyOS“ naudojama visuose bendrovės produktuose Kinijos rinkoje, o netrukus turėtų debiutuoti ir nauja jos versija.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
„Huawei“ ruošiasi didžiuliam pristatymui: netrukus debiutuos naujausia bendrovės sukurtos operacinės sistemos versija

„Huawei“ ruošiasi oficialiai anonsuoti „HarmonyOS 4.0“ rugpjūtį - bendrovė tai neseniai patvirtino „Weibo“ įraše. Atvaizdas su kažkokiu „ArkTS“ kodu, parašytas norint gauti užrašą „Ko tikėtis rugpjūtį“, ir didelis skaitmuo „4“ nurodo kitą mėnesį, kai vyks kasmetinė HDC kūrėjų konferencija.

Ankstesniuose anonsuose jau buvo kalbama apie rugpjūčio 4 dieną, kas atitinka naujai pasirodžiusią informaciją.

„HarmonyOS“ yra „Huawei“ vidinė OS su išmaniuoju telefonu visos ekosistemos centre. Remiantis ankstesnio mėnesio anonsais, naujoji versija turėtų pagerinti sąveikumą 1+8+N aplinkoje.

Operacinė sistema jau bandoma beta versijoje, o kai kurie vartotojai pasidalino savo pirmaisiais įspūdžiais po anonsu. Telefonai iš P60, „Mate50“ ir „Mate 40“ serijų vadovauja šiam procesui, tačiau šiuo metu OS prieinama tik Kinijoje, todėl manome, kad paleidimas taip pat bus skirtas vietiniams vartotojams.

„HarmonyOS“ prekės ženklas išmaniuosiuose telefonuose vis dar apsiriboja Kinija. Kai kurios funkcijos neabejotinai pateks į pasaulinę sceną, tačiau manome, kad pavadinimas išliks EMUI, nes „Huawei“ mums kelis kartus patvirtino, kad „vartotojai nepasirengę perėjimui“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas