„Huawei“ savo ginklų dar nesudeda: jau ruošiami naujausi flagmanai, viena iš serijų bus pristatyta jau netrukus

Arnas Balčiūnas

2023-01-14, 19:04

0 komentarų

Kinijos kompanijos „Huawei“ problemos jau tęsiasi ne vienerius metus ir, panašu, kad situacija artimiausiu metu tikrai nesikeis. Po JAV pritaikytų sankcijų bendrovė nebegali gaminti savo „Kirin“ procesorių, o taip pat ir neturi tam jokių sprendimų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Huawei“ savo ginklų dar nesudeda: jau ruošiami naujausi flagmanai, viena iš serijų bus pristatyta jau netrukus

Nepaisant prastos situacijos, „Huawei“ ir toliau neketina sustoti ir jau dabar kuria naująjį flagmaną, kuris bus priskirtas „P60“ serijai. Internete pasklido informacija, kuri atskleidžia, jog nauji bendrovės įrenginiai gavo licencijas ir abu jie turėtų priklausyti „Huawei P60“ serijai. Tiesa, čia ir toliau nerasime 5G ryšio technologijos.

Remiantis naujausia informacija, dar nepristatyti „Huawei“ išmanieji telefonai žymimi „LNA-AL00“ ir „MNA-AL00“ modelių numeriais. Suteiktos licencijos atskleidžia ir tai, jog abu įrenginiai turės tik 4G palaikymą ir 5G ryšio technologijos čia nerasime.

„Huawei“ šiemet planuoja išleisti dvi flagmanus, visai kaip tai buvo įprasta prieš atsirandant JAV sankcijoms. Kinijos milžinės vadovai ketina pademonstruoti „Huawei P60“ serijos, o taip pat ir „mate 60“ serijos išmaniuosius. Tikėtina, kad „P60“ serijos modeliai gali debiutuoti dar kovo mėnesį, o „Mate 60“ linijos laukiama rugsėjo mėnesį.

Tikėtina, kad „Huawei P60“ serijos išmanieji telefonai bus aprūpinti „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriais. Kiek anksčiau buvo pasirodę pranešimų, kad šiuose įrenginiuose turėtumėme rasti dvi 50 MP raiškos vaizdo jutikliais aprūpintas kameras. Viena jų naudos „Sony IMX 789“, o antroji – „IMX888“ sensorių, kuris dar nėra panaudotas jokiame telefone. Nugarėlėje turėtų būti ir dar viena kamera, tačiau jos savybės išlieka nežinomos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas