Įspūdingas „Honor“ flagmanas atkeliauja ir į Europą: naujasis „Magic6 RSR Porsche Design“ pasiūlys išskirtines savybes, tačiau jo kaina įkandama tikrai ne visiems

Lukas Snarskis

2024-05-03, 13:00

0 komentarų

Kartu su „Porsche Design“ sukurtas specialaus leidimo „Magic6“ serijos išmanusis telefonas jau kuris laikas yra parduodamas Kinijos rinkoje, tačiau Europoje jis buvo neprieinamas iki šiol. Tačiau dabar prasideda ir tarptautinė „Magic6 RSR Porsche Design“ modelio prekyba.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Įspūdingas „Honor“ flagmanas atkeliauja ir į Europą: naujasis „Magic6 RSR Porsche Design“ pasiūlys išskirtines savybes, tačiau jo kaina įkandama tikrai ne visiems

Išmanusis telefonas Europoje bus prieinamas su 24 GB operatyviosios (RAM) ir 1 TB vidinės atminties, o pirkėjai galės rinktis iš dviejų skirtingų spalvų – tai „Frozen Berry“ ir „Agate Gray“, kurios abi asocijuojasi su „Porsche“ automobiliais.

„Honor Magic6 RSR Porsche Design“ šiuo metu prieinamas Jungtinėje Karalystėje, kur jo kaina siekia maždaug 1 869 eurus. Jau artimiausiu metu šis kinų flagmanas pasieks ir kitas Europos valstybes, tačiau ar jį bus galima įsigyti ir Lietuvoje – kol kas nėra žinoma.

Naujasis „Honor“ flagmanas nugarėlėje turi šešiakampio formos kamerų iškilimą, sukurtą bendradarbiaujant su populiariais dizaino namais. Čia rasime patobulintą H9800 pagrindinės kameros sensorių su 50 MP raiška, tačiau žada patobulintą 15EV dinaminį diapazoną.

„Honor“ teigimu, „Magic6 RSR“ automatinis fokusavimas yra patobulintas, kad būtų galima greičiau ir tiksliau užfiksuoti norimą vaizdą.

Naujasis „Porsche Design Honor Magic6 RSR“ taip pat pasižymi naujuoju dvisluoksniu OLED tandeminiu ekranu, kuris, pasak bendrovės, skirtas iki 600 proc. pailginti ekrano tarnavimo laiką. Jis taip pat turėtų sumažinti ekrano ryškumo pablogėjimą iki mažiau nei 1 proc. po trejų metų naudojimo.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas