Japonijoje pristatytas pigiausias atlenkiamas telefonas: konkuruos su „Galaxy Flip5“ modeliu, o jo kaina išties juokinga

ZTE

Lukas Snarskis

2024-02-22, 07:46

0 komentarų

Japonijos telefonų rinka yra bene labiausiai išskirtinė, lyginant su likusiomis pasaulio šalimis. Čia visuomet galima rasti įrenginių, kurie išsiskiria ne tik savo sprendimais, bet ir kaina. Šioje šalyje pristatytas ir pigiausias atlenkiamas telefonas, kokį šiuo metu galima rasti.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Japonijoje pristatytas pigiausias atlenkiamas telefonas: konkuruos su „Galaxy Flip5“ modeliu, o jo kaina išties juokinga

Technologijų bendrovė ZTE pristatė naująjį „ZTE Libero Flip“ atlenkiamą išmanųjį telefoną, kuris bus prieinamas tik Japonijos rinkoje. Tai yra „Samsung Galaxy Flip5“ konkurentas, o jo kaina sieks vos 389 eurus. Tiesa, išankstinių užsakymų metu japonai jį gali įsigyti už išties juokingą sumą – tik 245 eurus.

Naujasis ZTE atlenkiamas išmanusis telefonas aprūpintas 6,9 colių įstrižainės OLED ekranu su Full HD+ raiška. Išorinėje įrenginio dalyje rasime ir 1,43 colių įstrižainės ekraną su 466 x 466 taškų raiška. Šiame nedideliame ekrane jūs gausite informaciją apie skambučius, galėsite tvarkyti muzikos grotuvą ir pan.

„Libero Flip“ nugarėlėje įmontuota 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindinė kamera, o greta jos – 2 MP gylio sensorius. Sulenkiamo ekrano viršuje rasime ir 16 MP raiškos jutikliu pasižyminčią asmenukių kamerą.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1“ procesoriumi bei turės 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. ZTE šį įrenginį aprūpino „Android 13“ operacinės sistemos versija bei „ZTE UI“ vartotojo sąsaja, kuri pasiūlys ir keletą išskirtinių galimybių, skirtų sulenkiamiems telefonams.

„ZTE Libero Flip“ veikimą palaikys 4 310 mAh talpos baterija su 33W greituoju įkrovimu. Čia bus palaikomi „Quick Charge 4+“ ir „PD3.0“ standartai. Pats išmanusis telefonas aprūpintas IP42 sertifikatu, kas rodo, jog jo atsparumas vandeniui yra itin nedidelis.

Išmanusis bus prieinamas baltos, auksinės ir mėlynos spalvų. Kaip jau minėjome, „Libero Flip“ modelis kainuos vos 389 eurus, o išankstinių pardavimų metu jį galima įsigyti tik už 245 eurus. Tiesa, jis bus parduodamas tik Japonijoje, informacijos apie pasirodymą kituose regionuose – nepateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas