Jau netrukus debiutuos naujas „Oppo“ sulenkiamas telefonas: paaiškėjo, kada galime išvysti lengviausią tokio tipo įrenginį pasaulyje

Arnas Balčiūnas

2022-12-07, 13:00 (atnaujinta 2023-01-08, 14:23)

0 komentarų

2022 metams artėjant prie pabaigos – daugelis išmaniųjų telefonų gamintojų jau ruošiasi naujųjų savo flagmanų pristatymui. Kai kurios bendrovės jau pristato ir naujausius savo sulenkiamus įrenginius, o visai neseniai tai padarė ir „Honor“. Dabar, ant didžiosios scenos planuoja lipti ir dar vienos Kinijos bendrovės atstovai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Jau netrukus debiutuos naujas „Oppo“ sulenkiamas telefonas: paaiškėjo, kada galime išvysti lengviausią tokio tipo įrenginį pasaulyje

Kompanija „Oppo“ jau gruodžio 14 dieną turėtų pristatyti sulenkiamą „Oppo Find N2“ išmanųjį telefoną, apie kurį internete kalbama jau keletą savaičių. Nors tokia informacija dar nėra patvirtinta oficialiai, tačiau kalbama, kad būtent tą dieną įvyks „Oppo Inno Day 2022“, kur ir bus pademonstruotas naujasis modelis.

Oficialios informacijos apie patį „Find N2“ nėra daug, tačiau jau dabar žinoma, kad šis įrenginys turėtų būti vienas lengviausių tarp visų sulenkiamų telefonų, o jo svoris sieks tik 240 gramų. Tai yra net 15 proc. mažiau nei pirmos kartos „Oppo Find N“ variantas ir gerokai mažiau nei kitų konkurentų produktai. Pavyzdžiui, „Samsung Galaxy Fold4“ svoris siekia 272 gramus.

Tikėtina, kad naujasis „Oppo“ sulenkiamas įrenginys veiks su „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriumi, o taip pat turės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, 48 MP plataus kampo bei 32 MP teleobjektyvą su 2x optiniu priartinimu. Manoma, kad patobulinimų sulauks ir „Oppo“ naudojamas sulenkimo mechanizmas, tačiau informacijos apie tai kol kas nėra.

Kaip jau minėjome, „Oppo Find N2“ išmaniojo telefono pristatymas turėtų įvykti jau gruodžio 14 dieną, o visą naujausią informaciją rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas