Jau netrukus „Xiaomi“ pristatys telefoną su besivartančiu kamerų moduliu

Ignas Petrikonis

2019-06-20, 01:00 (atnaujinta 2021-04-27, 00:30)

6 komentarai (-ų)
Jau netrukus „Xiaomi“ pristatys telefoną su besivartančiu kamerų moduliu

Praeitais metais „Xiaomi” sukirto rankomis su „Meitu” (Azijoje populiarių asmenukių kameros aplikacijų kūrėju) - „Xiaomi” gamins telefonus su „Meitu” prekiniu ženklu ir mainais galės naudoti „Meitu” technologijas ir domenų pavadinimus. Neseniai nutekėjęs plakatas atskleidė pirmuosius bendro įmonių darbo vaisių.

Plakatas demonstruoja „Meitu” pavadinimu paženklintą telefoną su besilankstančiomis kameromis - mechanizmas kone identiškas neseniai pristatytam „ASUS Zenfone 6/ASUS 6z”. Kitaip nei ką tik paminėtame telefone, kamerų modulis čia atrodo kur kas didesnis (kadangi šiuo atveju turime 3, o ne 2 kameras), jų išdėstymas labai primena „Huawei Mate 20 Pro”.

Nors nėra jokių duomenų apie kamerų specifikacijas, spėjame, jog viena jų tikrai bus 48 megapikselių, kadangi toks sensorius buvo montuojamas kone visuose šių metų „Xiaomi” flagmanuose. Kadangi šios 3 kameros dėl savo į priekinę dalį atsiverčiančio mechanizmo atstos asmenukių kamerą, galime tikėtis, jog tai bus naujas „DxoMark” asmenukių čempionas.

Dizainas turėtų pasižymėti rožiniu atspalviu su madingais perėjimais, lenktais šonais ir rožiniais mygtukais. Tokios spalvos ir dizainas sufleruoja, į kokį rinkos segmentą taikosi „Xiaomi” - asmenukes mėgstančias fotografuoti merginas. Tą patvirtina ir kinų kalba parašytas tekstas, kuriame yra žodžiai „Mažoji fėja”.

Nėra jokių duomenų, kada naujasis telefonas turėtų pasirodyti rinkoje, bet asmenukių mėgėjai turėtų įsidėmėti šį „Meitu” pavadinimu paženklintą įrenginį.

6 komentarų

Čierka

Turi du metus,jaučiu telefas apkrautas visokių mėšlu,patarimas-bent factory reset pasidaryk.

Turiu xiaomi mi Max 1 jau du metus .Nuomone mano jeigu ne ekranas 6.4 tai telefonas visiškas šlamštas strigineja veikia iš antro ar trečio ar ketvirto paspaudimo.Lagina pastoviai .Manau xiaomi tai kaip Lexus ir hiundai gražus bet šudas o Lexus ir gražus ir geras.Manau nusivyliau .xiaomi.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas