Jau rytoj įvyks oficialus pirmojo „Polestar“ telefono pristatymas, o šiandien pasirodė vaizdo įrašas, kuris atskleidžia tam tikras įrenginio detales

Lukas Snarskis

2024-04-22, 17:55

0 komentarų

Siekdama pagerinti išmaniųjų įrenginių sąveiką su automobiliais, „Polestar“ dar praėjusių metų rugsėjį skelbė, jog ketina pristatyti savo pirmąjį išmanųjį telefoną. Nesunku nuspėti, jog tokio įrenginio kūrimas turėtų būti patikėtas „Meizu“, o naujausia informacija tai tik dar kartą patvirtina.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Jau rytoj įvyks oficialus pirmojo „Polestar“ telefono pristatymas, o šiandien pasirodė vaizdo įrašas, kuris atskleidžia tam tikras įrenginio detales

Dar nepristatytas „Polestar“ išmanusis telefonas buvo aptiktas Kinijos ryšio sertifikavimo agentūros TENAA duomenų bazėje, kas leidžia pažvelgti į šio įrenginio dizaino sprendimus. Jau žinoma, jog šis telefonas bus pristatytas balandžio 23 dieną.

Neseniai internete pasirodė ir „Polestar Phone“ išpakavimo vaizdo įrašas. Jame matome, jog įrenginys elegantiška, minimalistine estetika. Ant švarios baltos spalvos nugarėlės išdidžiai puikuojasi Polestar“ logotipas.

Kartu metaliniai šonai ir trijų kamerų rinkinys, atrodo, kad ketvirtasis jutiklis yra TOF ir dėl prabangos yra aukso spalvos),suteikia telefonui akivaizdžiai aukščiausios kokybės bruožų.

Nors oficialios išmaniojo telefono specifikacijos ir nėra žinomos, tačiau pirmasis „Polestar“ telefonas veikiausiai turės 6,5 colių įstrižainės ekraną su neįprastu 21:9 kraštinių santykiu. Įrenginys turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi ir turės 16 GB operatyviosios (RAM) bei 1 TB vidinės atminties.

„Polestar Phone“ nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą. Antroji kamera – 10 MP teleobjektyvas, kuris pasiūlys 3x optinio priartinimo galimybę. Čia taip pat rasime ir 13 MP plataus kampo kamerą bei gylio sensorių, kuris pagerins automatinio fokusavimo galimybę.

Kaip jau minėjome, „Polestar Phone“ yra automobilių gamintojo ir „Meizu“ bendradarbiavimo rezultatas - abi bendrovės priklauso „Geely“ koncernui. Tiesa, bendrovės generalinis direktorius Thomasas Ingenlathas pabrėžia, kad tai nebus tiesiog įrenginys su „Polestar“ lipduku.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas