Kai kišenė tarsi vandenynas: pristatytas pats mažiausias 4G telefonas pasaulyje

Lukas Snarskis

2021-08-09, 10:20

0 komentarų
Kai kišenė tarsi vandenynas: pristatytas pats mažiausias 4G telefonas pasaulyje

Išmaniųjų telefonų rinkoje konkurencija milžiniška, o nustebinti vartotojus – itin sudėtinga. Nepaisant to, kinai nuolat randų būdų kaip atkreipti į save dėmesį, o šįsyk tai padaryti pabandė kompanija „Mony“.

Kinijos bendrovė pademonstravo mažiausią pasaulyje 4G išmanųjį telefoną „Mony Mint“. Naujai pristatytas įrenginys pasižymi 3 colių įstrižainės ekranu, kuris yra kiek mažesnis nei „Palm Phone“, kuris anksčiau buvo laikomas mažiausiu pasaulyje.

Kaip galite matyti iš nuotraukų, naujasis „Mint“ modelis pasižymi itin paprastu dizainu, o jo korpusą puošia vos keletas mygtukų – tai garso reguliavimo bei įjungimo, o apatinėje telefono briaunoje – USB-C įkrovimo lizdas.

Išmanusis telefonas aprūpintas keturių branduolių procesoriumi su 3 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties. „Mony“ savo naujieną aprūpino ir atminties kortelių palaikymu, kas leis praplėsti vidinę talpyklą iki 164 GB. Verta paminėti ir tai, jog „Mint“ modelis palaiko ir dvi SIM korteles.

Mažiausias 4G telefonas pasaulyje veikia su „Android 9“ operacine sistema, o pirkėjus jis pasieks su jau įdiegtomis svarbiausiomis programėlėmis. Šio išmaniojo veikimą palaikys 1250 mAh talpos baterija, kurios turėtų pakakti trims dienoms. Deja, tačiau gamintojas neatskleidžia kokiomis sąlygomis gaunamas toks baterijos tarnavimo laikas.

„Mony Mint“ bus parduodamas už 150 JAV dolerių, kas yra maždaug 127 eurai. Šiuo metu šis telefonas yra pasiekiamas per „Indiegogo“ platformą, kur jį galima užsirezervuoti už dar žemesnę kainą. Pirkėjams jis bus prieinamas dviejų skirtingų spalvų – mėlynos arba juodos. Pirkėjus šis įrenginys turėtų pasiekti jau nuo lapkričio mėnesio.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas