Kinai atostogauti dar nesiruošia: oficialiai pristatyti naujieji „iQOO Neo9“ serijos išmanieji telefonai, kurie pasiūlys puikius ekranus ir kameras už dėmesio vertą kainą

Lukas Snarskis

2023-12-29, 07:16

0 komentarų

Kinijos kompanija „Vivo“ valdo prekinį ženklą „iQOO“, o su šiuo vardu kasmet išleidžiama bent keletas dėmesio vertų išmaniųjų telefonų. 2023 metams skaičiuojant paskutines dienas – bendrovė pristato dar keletą naujienų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kinai atostogauti dar nesiruošia: oficialiai pristatyti naujieji „iQOO Neo9“ serijos išmanieji telefonai, kurie pasiūlys puikius ekranus ir kameras už dėmesio vertą kainą

„iQOO“ pristatė naująją „iQOO Neo9“ išmaniųjų telefonų seriją, kurią sudarys du modeliai – tai „iQOO Neo9“ ir „iQOO Neo9 Pro“. Tarp šių įrenginių skirtumų nėra labai daug, todėl iš pradžių pažvelkime į „Pro“ variantą.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,78 colių įstrižainės LTPO AMOLED ekranu su Full HD+ raiška bei 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojama panelė, kuri palaiko HDR10+, o taip pat gali pasiūlyti 1 400 nitų maksimalų ryškumą. „iQOO“ atstovų teigimu, čia naudojamas ekranas aprūpintas ir specialia šlapių rankų kontrole, kas leis patogiai naudotis telefonu net ir tuomet, kai ekranas yra šlapias.

„iQOO Neo9 Pro“ veiks su „MediaTek Dimensity 9300“ procesoriumi bei turės iki 16 GB operatyviosios (RAM) bei 1 TB vidinės atminties. Čia bus naudojamos LPDDR5X ir UFS 4.0 kartos atmintinės. Išmanusis telefonas taip pat turės Q1 lustą, kuris pagerina žaidimų patirtį ir užtikrina stabilų kadrų dažnį. Be to, jis turi 6043 mm² ploto VC skysčio aušinimo kamerą ir dvisluoksnį kapiliarinį maitinimo siurblį, padedantį išsklaidyti šilumą, kad būtų užtikrintas įrenginio našumas.

Išmaniojo nugarėlėje rasime dvi kameras ir abi jos aprūpintos 50 MP raiškos vaizdo jutikliais. Pagrindinė kamera taip pat pasiūlys ir optinį vaizdo stabilizavimą, o antroji kamera – plataus kampo objektyvas. Verta pastebėti, jog gamintojas analogiškus sensorius naudojo ir „Vivo X100“ išmaniajame telefone.

Naujojo „Neo9 Pro“ veikimą palaikys 5 160 mAh talpos baterija su 120W greituoju įkrovimu. Išmanusis telefonas taip pat aprūpintas stereo garsiakalbiais, NFC palaikymu, „Wi-Fi 7“ ir „Bluetooth 5.4“ ryšio technologijomis.

Kalbant apie „iQOO Neo9“, išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi, o vietoje 50 MP plataus kampo kameros turės tik 8 MP. Dar vienas skirtumas – vietoje „Bluetooth 5.4“ čia rasime „Bluetooth 5.3“ versiją. Likusios specifikacijos išlieka tokios kaip ir „Pro“ modelyje.

Abu šie išmanieji telefonai bus prieinami mėlynos, juodos bei raudonos – baltos spalvų. Pranešama, jog pigiausias „iQOO Neo9“ modelis kainuos nuo 292 eurų, o pigiausią „Pro“ variantą bus galima įsigyti nuo 382 eurų. Tiesa, bent jau kol kas šie įrenginiai bus prieinami tik Kinijos rinkoje, o informacijos apie debiutą Europoje – nėra pateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas