Kinai ir toliau kopijuoja „Apple“: netrukus debiutuos „Realme“ telefonas, kuris pasiūlys kažkur jau matytą sprendimą

Arnas Balčiūnas

2023-03-02, 10:30

0 komentarų

Kinijos kompanija „Realme“, kuri priklauso „Oppo“ bendrovei, į išmaniųjų telefonų rinką įsiveržė lyg viesulas. Vos per keletą metų šis gamintojas įsitvirtino rinkoje ir dabar yra puikiai žinomas daugeliui. Jeigu šio gamintojo dar kas nors ir nežinojo – tai dabar tikrai žinos visi.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kinai ir toliau kopijuoja „Apple“: netrukus debiutuos „Realme“ telefonas, kuris pasiūlys kažkur jau matytą sprendimą

„Realme“ vadovai Barselonoje pristatė Europos rinkai skirtą „Realme GT3“ išmanųjį telefoną, kuris pasiūlys net 240W greitąjį įkrovimą, o dabar jau ruošiasi naujam pristatymui. Jau kovo 7 dieną debiutuos naujas bendrovės produktas.- tai „Realme C55“, kuris daugelio dėmesį kausto dėl sprendimo, kurį gamintojas nukopijavo nuo „Apple“.

Naujasis „Realme C55“ išmanusis telefonas turėtų pasižymėti 6,72 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška bei 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojamos panelės maksimalus ryškumas turėtų siekti 680 nitų, o viršutinėje ekrano dalyje rasime 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą. Tačiau įdomiausia šio įrenginio savybė – nuo „Apple“ nukopijuotas „Dynamic Island“ sprendimas.

„Realme“ šį sprendimą pavadino „Mini Capsule“, o čia, kaip ir naujausiuose „iPhone“ modeliuose, matysime informaciją apie išsikraunančią bateriją, įkrovimo statusą, žingsnių skaičiavimą ir panašią informaciją. Akivaizdu, kad Kinijos kompanijos vadovai įkvėpimo sėmėsi būtent iš „Apple“, o kaip tai veiks realybėje – sužinosime jau netrukus.

Skelbiama, kad šis išmanusis veiks su „MediaTek Helio G88“ procesoriumi bei pasiūlys dvi atminties konfigūracijas – tai 6 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) bei atitinkamai 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Verta pastebėti, kad „Realme C55“ pasiūlys ir virtualios RAM atminties galimybę, kas suteiks atitinkamai 6 arba 8 GB papildomos operatyviosios atminties. Išmanusis telefonas palaikys ir atminties korteles iki 1 TB.

„Realme C55“ nugarėlėje rasime dvigubą kamerų sistemą, o pagrindinis objektyvas bus aprūpintas 64 MP raiškos vaizdo jutikliu. Antrojo objektyvo savybės kol kas nėra žinomos, tačiau tai turėtų būti plataus kampo kamera. Išmanusis telefonas taip pat turės 5 000 mAh talpos bateriją su 33W greituoju įkrovimu. Įrenginys pirkėjus pasieks su „Realme UI 4.0“ vartotojo sąsaja, kuri sukurta pagal „Android 13“ operacinės sistemos versiją.

Kaip jau minėjome, oficialus šio išmaniojo telefono pristatymas įvyks jau kovo 7 dieną. „Realme“ spaudos konferencija numatyta 8:00 val. Lietuvos laiku, o visą naujausią informaciją rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas