Kinai išsikraustė iš proto: tokio pigaus „Android 11“ išmaniojo telefono dar nebuvote matę

Lukas Snarskis

2021-09-04, 13:55

7 komentarai (-ų)
Kinai išsikraustė iš proto: tokio pigaus „Android 11“ išmaniojo telefono dar nebuvote matę

Kinijos kompanija „Blackview“ yra puikiai žinoma dėl itin atsparių išmaniųjų telefonų, kurie sudaro didžiąją dalį šios bendrovės asortimento. Tačiau dabar, kompanijos atstovai pristatė kiek kitokį įrenginį nei anksčiau, kuris daugelį nustebins savo itin žema kaina.

Dar rugpjūčio mėnesį, „Blackview“ dukterinė bendrovė „Oscal“ pademonstravo pirmąją savo planšetę, kuri pristatyta kaip „Oscal Pad 8“. Tačiau dabar įmonė turi dar vieną naujieną, kuri turėtų patikti tiems, kurie ieško itin pigaus išmaniojo telefono. „Oscal“ oficialiai pristatė „Oscal C20“ modelį, kuris iki rugsėjo 15 dienos parduodamas vos už 52,12 eurus.

Įsigyti išmanųjį telefoną, kuris kainuoja mažiau nei 100 eurų – nėra pati lengviausia užduotis, o įrenginys kurio kaina siekia vos 50 eurų – nemažai iššūkių galinti sukelti misija. Tačiau kinai šią problemą išsprendė. Už tokią žemą kainą jie siūlo telefoną, kuris turi 6,08 colio įstrižainės ekraną su HD+ raiška. Nesunku pastebėti ir tai, jog viršutinėje dalyje – vandens lašo formos išpjova, kur įmontuota asmenukių kamera.

„Oscal C20“ veikia su „Unisoc SC7731E“ keturių branduolių procesoriumi bei turi 1 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB vidinės atminties, kurią dar galima praplėsti ir atminties kortele. Akivaizdu, kad šis produktas negali lygintis su daugeliu šių dienų „Android“ įrenginių, tačiau ši problema išspręsta įdiegiant „Android 11 Go“ operacinės sistemos versiją. Kaip žinia, tokių techninių savybių pakaks tam, jog telefonas būtų tinkamas naudoti su gerokai supaprastinta „Google“ kuriamos platformos versija.

Išmaniojo telefono veikimą palaikys 3380 mAh talpos baterija, ko turėtų pakakti tikrai ilgam. „Oscal“ atstovų teigimu, pilno įkrovimo turėtų pakakti keturių valandų žaidimų sesijai, 8 valandoms naršant internete ar net 24 valandoms, klausantis muzikos. Verta paminėti, kad „C20“ modelis taip pat turi 5 MP kamerą nugarėlėje ir 2 MP kamerą asmenukėms.

Kaip jau minėjome, gamintojas šį išmanųjį telefoną šiuo metu parduoda vos už 52,12 eurus, o norėdami jį įsigyti – turėtumėte paskubėti. Skelbiama, kad toks kainos pasiūlymas galios tik iki rugsėjo 15 dienos. Norėdami įsigyti šį telefoną – spauskite čia.

7 komentarų

Lukas Wissen

Pasidomėjau plačiau šitu modeliu, tai galiu pasakyt nieko įspūdingo, kaip ir maniau kaip daugelis modeliu nežinomu firmu, kur pigiai išleidžiami. viskas atrodo paprastu plastiku dengiama. parametrai silpni 1GB RAM ir kamera neaišku kiek gerai atlieka darbą savo, peržiūrėjus video unboxing, tai pastebėjau, kad prideda dekliuka silikoninį ir kroviklį, pats dizainas iš pirmo žvilgnsio atrodo gražus ir spalvu pasirinkimas. Netgi baterija yra išimama, nueimus dangtelį. Bet pagal kaina, tai speju, kad pigus plastikas bus, kuris gali skilineti. Ekranas irgi nėra FHD ir turi ta kameros lašą, kas man asmeniškai nepatinka.. Tai išvada tokia, jei baterija yra saugi jo, kas neaišku, nes pasitaiko dažnai pigiuose produktose, tai užsidega arba sprogsta, tai šitu modeliu paprastai būtu galima naudotis ten panaršyt galbūt ir bendraut, bet daugiau tai nemanau, kad jis galėtu paviltki žaidimus, na nebent paprastus, nes vistik 1GB ram ir dirba ant go versijos, kuri optimuozota taip kad tokie įrenginiai dirbtu be nesklandumu.

Lukas Snarskis

Užsisakėm šitą telefoną ir mes, pažiūrėsime ar galima naudotis tokios vertės telefonu. Tikėtina, kad šioje situacijoje turėtų neblogai suveikti Android Go naudojimas. Ką manote jūs?

Lukas Wissen

Na tam sukūrė ta GO, kad pigesni modeliai dirbtu sklandžiai, tai manau jei nebus problemų ten su baterijom ir pan. gal ir nieko biudžiatinės klasės telefonas. Bet kažko mandro nereiktu tikėtis. Pats esu bandes pigu Xiaomi Redmi klases išmanuji, tai labai lėtas buvo, tik tiek kad saugiai naudotis ėjo, bet neilgai prinaudojau. Aš ir pats mėgstu išbandyti kažka vis tokio nematyto. Kolkas esu patenkintas realme produktais, greit turėtu pasirodyti ir jų planšetinis kompiuteris, tik pastebejau kad naudos mediatek...

Lukas Snarskis

Pažiūrėsim kaip jis veiks. Kokį Realme naudoji?

Lukas

realme 8 naudoju tai visai fainas, tik galas galetu but be rastu, nežinau kodėl sumastė jį šiam modeliui. Prieš tai naudojau realme 6 patiko dizainas ir parametrai, tik sudužo ekranas pakeičiau ir atidaviau jį, o pats atsinaujinau. Bet nestrigo nei karto, patogu naudotn, matyt dėl to ir užkabino realme ir tai kad specs neblogi pagal kaina

Gintaras

Visiškai sutinku su Luko nuomone. Kinai gamina pigią produkciją, ten veikia pigi darbo jėga, neveltui iš ten plūsta daugybė pigios ir nepatvarios produkcijos. Vis dėlto, renkantis išmanųjį įrenginį reikia dairytis ne į kainą, o į reputaciją, vardą, techninius parametrus ir nebūt naiviam, kad už centus įsigysi iPhone kopiją ar pan.

Lukas Wissen

Ne išsikraustė, tiesiog kinai masiškai gamina ir tarp ju nemažai android įrenginių, bet 50eur nebus nieko ypatingo, tai vargu ar išloši, nes kiek atveju buve, kada sprogsta baterijos ir pan. Ir procesorius nėra čia jo geras labai. Visada gamino daug nežinomu kinu firmu, bet nevisada jie būna geri. Iš kinu geriau rinktis iš žinomesniu, kaip xiaomi ar realme arba oneplus ir žiūrėti jų parametrus ar tenkina.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas