Kinai ketina sudrebinti telefonų rinką: „Infinix“ flagmaną bus galima įkrauti per mažiau nei 10 minučių

Lukas Snarskis

2021-06-22, 10:15

0 komentarų
Kinai ketina sudrebinti telefonų rinką: „Infinix“ flagmaną bus galima įkrauti per mažiau nei 10 minučių

Greitojo įkrovimo technologijų lenktynės išmaniuose telefonuose įgauna vis didesnį pagreitį. Kinijos milžinė „Xiaomi“ neseniai pademonstravo 200W įkrovimo technologiją, tačiau ji telefonuose pasirodys ne anksčiau kaip kitąmet. Tačiau dar ir iki tol galime pamatyti išties įspūdingomis savybėmis aprūpintų produktų.

Internete jau kuris laikas sklinda apie „Infinix“ planus pristatyti naują išmanųjį telefoną, kuris pretenduoja į greičiausiai įkraunamo įrenginio karūną. Šiuo metu galima rasti produktų, kurie palaiko 120W greitąjį įkrovimą, o pastarosios kompanijos planuose – dar įspūdingesni rezultatai. „Infinix“ jau visai netrukus turėtų pristatyti telefoną su 160W įkrovimo technologija.

Nors toks išmanusis telefonas mūsų rinkos greičiausiai ir nepasieks, tačiau tai rodo, jog krovimo technologijos labai sparčiai juda į priekį. Išmanieji telefonai, kurie palaiko 120W greitąjį įkrovimą ir turi 4000 mAh talpos bateriją pilnai įkrauti gali būti vos per maždaug 15 minučių. Tai reiškia, jog „Infinix“ modelis galimai bus įkraunamas vos per 10 minučių.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma kokiomis kitomis savybėmis galėtų pasižymėti šis „Infinix“ kuriamas flagmanas. Trumpas vaizdo įrašas, kuris buvo paskelbtas oficialioje gamintoje paskyroje daug informacijos neatskleidžia, tačiau kiek anksčiau buvo nutekėję šio telefono maketai. Kaip galite matyti iš nuotraukų šiame tekste, įrenginys turėtų lenktus ekrano kraštus, o po ekranu būtų įmontuotas pirštų antspaudų jutiklis.

Nuotraukos taip pat atskleidžia, jog šis išmanusis telefonas turės trigubą kamerą nugarėlėje, o priekinėje dalyje – viena kamera asmenukėms, kuri įmontuota kairiajame ekrano kampe. Spėjama, kad „Infinix“ šiame modelyje panaudos OLED ekraną, o viena iš kamerų bus periskopinė. Kol kas išlieka neaišku kada galime tikėtis šio flagmano pristatymo, tačiau tai turėtų įvykti jau visai netrukus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas