Kinai ruošia neįtikėtinai galingą flagmaną: liepos pradžioje debiutuos bene galingiausias telefonas istorijoje, sužinokite kuo jis nustebins

Lukas Snarskis

2023-06-28, 08:41

0 komentarų

Kinijos kompanija ZTE jau ne vienerius metus kuria žaidimų telefonus, kurie pažymėti „Nubia Red Magic“ pavadinimu. Per pastaruosius metus pristatyta keletas naujų modelių, kurie sulaukė didžiulio susidomėjimo, o dar gruodžio pabaigoje debiutavo ir 2023 metų flagmanai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kinai ruošia neįtikėtinai galingą flagmaną: liepos pradžioje debiutuos bene galingiausias telefonas istorijoje, sužinokite kuo jis nustebins

Kaip ir buvo tikėtasi, „Nubia“ pademonstravo naujuosius „Red Magic 8 Pro“ flagmanus, o šią seriją sudaro du įrenginiai – tai „Red Magic 8 Pro“ ir „Red Magic 8 Pro+“. Tačiau dabar bendrovė ruošia dar galingesnį išmanųjį telefoną. Jau liepos 5 dieną debiutuos naujasis „Red Magic 8S Pro“ flagmanas.

Kiek anksčiau, buvo skelbiama, jog naujasis „Nubia“ šedevras turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2“ procesoriumi, tačiau dabar jau aišku, kad tokia informacija nepasitvirtino. Kompanijos atstovai oficialiai patvirtino, jog flagmanas veiks su „Snapdragon 8 Gen 2“ mikroschemų rinkiniu.

„Nubia“ atstovai atskleidė, jog šiame išmaniajame telefone naudojamas procesorius turės 3.36 GHz taktinį dažnį. Šiuo atveju, vertėtų prisiminti, kad metų pradžioje išleistas „Red Magic 8 Pro“, kuris veikia su tuo pačiu mikroschemų rinkiniu, turi kiek žemesnį taktinį dažnį – 3.2 GHz.

Jau žinoma ir tai, jog Kinijos bendrovė ketina pasiūlyti modelį, kuris turės net 24 GB operatyviosios (RAM) atminties, tačiau daugiau oficialios informacijos apie šį išmanųjį telefoną nėra.

Kaip jau minėjome, naujasis „Red Magic 8S Pro“ bus pristatytas jau liepos 5 dieną, o iki šios datos turėtų paaiškėti ir daugiau informacijos apie šį išmanųjį telefoną.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas