Artėja dar vieno „Realme“ telefono pristatymas: naujasis „GT Neo 6“ pasiūlys naują „Qualcomm“ procesorių, itin greitą įkrovimą ir daugybę talpos

Lukas Snarskis

2024-05-06, 14:55

0 komentarų

Kinijos kompanija „Realme“ kasmet pristato gausybę išmaniųjų telefonų, o kalbos apie jų naujus produktus sklando kone nuolatos. Bendrovė itin dažnai pristato naujus įrenginius ir dabar ruošiasi nustebinti visus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Artėja dar vieno „Realme“ telefono pristatymas: naujasis „GT Neo 6“ pasiūlys naują „Qualcomm“ procesorių, itin greitą įkrovimą ir daugybę talpos

Dar metų pradžioje bendrovė pristatė nemažai naujų produktų, o jau dabar bendrovė ruošia ir dar keletą naujų išmaniųjų. Internete jau kuris laikas kalbama apie „GT Neo 6“ serijos išmaniuosius telefonus. Nors oficialus pristatymas dar neįvyko, tačiau informacijos netrūksta.

Jau netrukus turėtų debiutuoti „Realme GT Neo 6“ išmanusis telefonas, o šis įrenginys buvo aptiktas ir JD.com internetinėje parduotuvėje. Nors šis modelis minėtoje platformoje pateikiamas kaip išankstinių pardavimų stadijoje, tačiau tai atskleidžia pagrindines jo savybes.

Remiantis pateikiamu skelbimu, naujasis „Realme GT Neo 6“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3“ ir taps pirmuoju bendrovės produktu, naudojančiu šį „Qualcomm“ mikroschemų rinkinį. Išmanusis telefonas turėtų pasiūlyti 120W greitąjį įkrovimą, o vidinė jo talpykla turės iki 1 TB talpos.

Deja, tačiau detalesnės „GT Neo 6“ specifikacijos nėra žinomos. Atsižvelgiant į tai, jog vienas didžiausių Kinijos pardavėju jau siūlo pateikti išankstinį šio įrenginio užsakymą, galima daryti išvada, kad jo pristatymas įvyks artimiausiu metu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas