Kinijoje sukurtas telefonas, kurį privalės įsigyti kone kiekvienas: milžiniška baterija su itin greitu įkrovimu, nuostabūs ekranai bei neįtikėtinai žema kaina, kuri nustebins daugelį

Partnerio turinys

2023-11-07, 13:50

7 komentarai (-ų)

Kinijos rinkoje galima rasti gausybę mažesnių išmaniųjų telefonų gamintojų, kurie kartais turi pasiūlyti išties įdomių įrenginių. Tarp tokių kompanijų galima būtų paminėti ir „Oukitel“, kuri kai daugeliui gali būti ir girdėta.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kinijoje sukurtas telefonas, kurį privalės įsigyti kone kiekvienas: milžiniška baterija su itin greitu įkrovimu, nuostabūs ekranai bei neįtikėtinai žema kaina, kuri nustebins daugelį

„Oukitel“ vardas yra puikiai žinomas itin atsparių telefonų rinkoje. Bendrovė jau ne kartą nustebino daugelį pristatydama patvarius išmaniuosius, o taip pat pasiūlo ir įdomių sprendimų, kokių dažniausiai nerasime net ir didžiausių gamintojų įrenginiuose.

Internete jau kuris laikas sklido kalbos apie naująjį „Oukitel WP30 Pro“ išmanųjį telefoną. Artėjant „Double 11“ išpardavimų maratonui, gamintojas nusprendė jį pristatyti oficialiai. Negana to, nuo lapkričio 11 iki lapkričio 17 dienos naujasis itin atsparus įrenginys bus parduodamas už ypatingą kainą, o norėdami jį įsigyti - spauskite čia. Tačiau prieš tai – pažvelkime į šio flagmano galimybes.

Naujasis „Oukitel WP30 Pro“ veiks su aukščiausios klasės „MediaTek Dimensity 8050“ procesoriumi. Gamintojo teigimu, tai yra galingiausias procesorius, kuris kada nors buvo panaudotas itin atspariame išmaniajame telefone. Šis lustas aprūpintas aštuoniais branduoliais su maksimaliu taktiniu dažniu iki 3 GHz. Tačiau tai dar tikrai ne viskas.

„Oukitel“ šį itin atsparų išmanųjį telefoną aprūpino net 11 000 mAh talpos baterija, kuri pasiūlys 120 W greitojo įkrovimo galimybę. Gamintojo teigimu, 50 proc. šio akumuliatoriaus talpos bus galima įkrauti vos per 15 minučių. Nesunku nuspėti, jog tokios „WP30 Pro“ modelio baterijos pakaks tikrai ne vienai ir ne dviem dienoms.

Pirkėjams turėtų patikti ir 12 GB operatyviosios (RAM) atminties, kurią virtualiu būdu galima praplėsti net iki 24 GB. „Oukitel WP30 Pro“ taip pat pasiūlys 512 GB vidinės atminties, o čia naudojami UFS 3.1 lustai, kurių duomenų skaitymo sparta siekia iki 1 800MB/s.

Išmaniojo telefono nugarėlėje taip pat rasime 108 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą. Čia naudojamas „Samsung“ sukurtas sensorius. Nugarėlėje taip pat puikuojasi 20 MP naktinio matymo kamera bei 5 MP makro objektyvas. Priekinėje „Oukitel WP30 Pro“ dalyje – 32 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Čia gamintojas panaudojo „Sony“ sukurtą sensorių.

„Oukitel WP30 Pro“ aprūpintas 6,78 colių įstrižainės pagrindinių ekranu, o nugarėlėje rasime ir dar vieną ekraną. Čia gamintojas įmontavo 1,8 colių įstrižainės AMOLED ekraną, kuris suteiks daugybę personalizavimo galimybių. Skelbiama, jog šio flagmano matmenys siekia 177,4 x 83,6 x 19mm.

Žinoma, šis įrenginys yra atsparus įvairiausiems aplinkos veiksniams, tokiems kaip karščiui ar didžiuliam šalčiui, smūgiams ir pan. Tai patvirtina ir šio modelio turimi „MIL-STD-810G“ bei IP68/IP69K sertifikatai. Verta paminėti ir tai, jog šis išmanusis palaiko ir eSIM galimybę.

Skelbiama, jog „Oukitel WP30 Pro“ kainuos 339,99 JAV dolerius, o jį įsigyti bus galima oficialioje gamintojo „Aliexpress“ parduotuvėje, kurią rasite paspaudę čia. Tiesa, pirmieji 300 pirkėjų turės galimybę gauti 30 dolerių kuponą. Negana to, visi pirkėjai gaus ir papildomą 10 dolerių nuolaidą, kas lapkričio 11 – lapkričio 17 dienomis leis įsigyti šį flagmaną vos už 299,99 JAV dolerius. Norėdami nepraleisti šios progos – spauskite čia ir išsisaugokite šį produktą savo krepšelyje jau dabar.

7 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas