Kinijos elektromobilių milžinė ruošia netikėtą naujieną: netrukus debiutuos bendrovės telefonas, jau dabar lyginamas su „iPhone“

Lukas Snarskis

2022-12-05, 13:37

2 komentarai (-ų)

Kinijos kompanija „Nio“ tampa vis populiaresnė ne tik vietinėje rinkoje, tačiau ir vis labiau įsitvirtina tarptautinėje erdvėje. Bendrovė neslepia ambicingų tikslų, o jau kurį laiką rezga planą sukurti išmanųjį telefoną. Panašu, kad tokios kalbos gali virsti realybe.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kinijos elektromobilių milžinė ruošia netikėtą naujieną: netrukus debiutuos bendrovės telefonas, jau dabar lyginamas su „iPhone“

Naujausiame „Nio House“ atidaryme Guangdongo provincijoje, Donguane, dalyvavo ir šios įmonės generalinis direktorius Viliamas Li, kuris dalijosi naujausia informacija apie įmonės ateities planus ir transporto priemonių kūrimo pažangą. Jo valdoma bendrovė patvirtino jau ne kartą, kad kuria savo mobilųjį telefoną, kadangi didžiosios, telefonų rinką valdančios kompanijos, tokios kaip „Apple“ neleidžia savo klientams išnaudoti naujausių technologijų. Įmonė nusprendė, kad vienintelis būdas visapusiškai išnaudoti šių laikų techninius pasiekimus - sukurti savo telefoną.

„Nio House“ atidarymo metu, kompanijos vadovas kalbėjo apie padarytą pažangą išmaniojo telefono kūrimo procese, taip pat užsiminė apie pasitarimus su kitais „Nio“ savininkais ir potencialiais investuotojais. Skelbiama, jog prie įrenginio kūrimo projekto dirba dvi komandos, kurių viena iš jų yra įsikūrusi Šanchajuje, o kita Šendžene. Viena iš užuominų, kurią atskleidė „Nio“ vadovas apie šį projektą, buvo tai, kad kitais metais „Android“ telefonų naudotojams nereikės keisti savo įrenginių, o tai leidžia manyti, kad „Nio" telefonas bus išleistas jau 2023 metais.

Paaiškėjo, kad „Nio“ atrinko klientų grupę, kuriai buvo suteikta ankstyvoji prieiga prie bendrovės kuriamo produkto, o pagrindinis to tikslas - testavimas. Pažymima ir tai, jog pirmieji rezultatai ir klientų įspūdžiai tikrai teikia daug vilčių. Yra manoma, kad „Nio“ telefonas savo našumu, naujausiomis technologijomis ir funkcijomis prilygsta „Apple“ parduodamiems telefonams.

Iš pasakojimų, galime daryti prielaidą, kad įmonė artėja prie savo pirmojo telefono išleidimo, vadinasi, greitu metu pasirodys naujos dizaino idėjos jau ir 2024 metams, nes pats V.Li patvirtino, kad „Nio“ kasmet išleis vis naują telefoną.

Aukštos klasės įrenginys bus pradėtas pardavinėti kitais metais ir yra „Nio“ bendrovės atsakas kovoje prieš funkcijų ir integracijos suvaržymus keliančią „Apple“ kompaniją, kuri neleidžia išnaudoti tikro savo įrenginių potencialo savo klientams. „Nio“ nori, kad telefonas taptų naujo bendrovės etapo simboliu, o taip pat siekiama, jog jų kuriami įrenginiai turėtų integraciją automobiliuose, namuose, o šie tikslai padėtų pasiekti visiškai susietą skaitmeninį erdvę.

Kalbant apie visiškai atnaujintą „Nio House“ automobilių salone Donguane, čia buvo pristatytas atnaujintas interjero dizainas, kurį „Nio“ vadina „Design 2.0“. Pažymima, jog tik trys „Nio House“ salonai buvo suprojektuoti pagal šį naująjį dizainą. Pastate buvo atlikta daug dizaino pakeitimų, tam buvo pasitelkta daug vietinių medžiagų gautų iš aplinkos.

Akivaizdu, jog elektromobiliai sukėlė revoliuciją ne tik automobilių rinkoje, bet ir ryšio bei skaitmeninio gyvenimo srityse. Tikrasis susietųjų paslaugų potencialas buvo išnaudotas tik atsiradus elektra varomiems automobiliams, o automobiliai yra laikomi ne tik kaip transporto priemonė, bet kaip ir neatsiejama mūsų gyvenimo dalis.

2 komentarų

Nesvarbu

Jonai, taip, plagijuoti kinai moka. O va, kurti savo, tai čia klausimas. Taip ir atsirado visos technologijos, nes nuniauktos iš rimtų kompanijų, kurios Kinijos teritorijoje savo gamyklas dėl pigesnės darbo jėgos ir taršos pasistatė. Kinai gavo didelį kozerį technologijų pasistūmėjime, bet tuo pačiu ir taršos šimtmečiams, kas dėl žmogaus vartojimo neišvengiama ateityje. Rimtoms kompanijoms vertėtų susirūpinti, krapštyti savo gamyklas namo, neaužsiauginti potencialių konkurentų, taip kurdami gerovę savo šalims ir neleidžiant užsiauginti dar vieną potencialų varžovą visais atžvilgiais.

jonas

reikia vieną kartą pradėti gaminti nepriklausomai nuo jankių tiekiamų komponentų ir technologijų kurti savo procesorius ir visa kita šaunuoliai kinai.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas