Kitąmet išvysime „Google Pixel Fold“: internete pasirodė pirmieji maketai, aiškėja ir galima kaina

Lukas Snarskis

2022-12-09, 11:58

1 komentaras

Sulenkiamų išmaniųjų telefonų rinka dar tik formuojasi, o gamintojai tokio tipo įrenginiams skiria vis daugiau dėmesio. Dar prieš metus pasirodė pirmosios kalbos ir apie „Google“ planus pristatyti „Pixel Fold“ flagmaną, tačiau vėliau sekė informacija, jog tokių planų buvo atsisakyti. Vis dėlto, situacija ir vėl keičiasi.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kitąmet išvysime „Google Pixel Fold“: internete pasirodė pirmieji maketai, aiškėja ir galima kaina

Remiantis naujausia informacija, „Google“ sulenkiamas išmanusis telefonas gali debiutuoti jau kitų metų gegužę. Internete pasirodė ir „Google Pixel Fold“ maketai, kurie atskleidžia, jog įrenginys turės dizainą, panašų į tai ką matėme „Pixel 7“ serijos telefonuose.

Pranešama, kad „Google Pixel Fold“ bus 158,7 x 139,7 x 5,7 mm dydžio, o kameros iškilimas pridės papildomus 2,6 mm. Pagrindinis šio sulenkiamo telefono ekranas turėtų būti 7,69 colių įstrižainės. Išorinėje „Pixel Fold“ dalyje esantis ekranas – 5,79 colių, o viršuje – nedidelis asmenukių kameros apskritimas. Tiesa, reikėtų pastebėti, kad vidinis ekranas turi ganėtinai didelius ekrano rėmelius, o dešinėje pusėje – dar vieną kamerą.

Kol kas oficialios informacijos apie pirmąjį „Google“ sulenkiamą išmanųjį telefoną nėra, tačiau tikėtina, kad šis įrenginys veiks su „Tensor G2“ procesoriumi bei turės 12 GB operatyviosios (RAM) atminties. Nesunku nuspėti ir tai, jog jame bus įdiegta „Android 13“ operacinės sistemos versija.

Pirmasis „Pixel Fold“ modelis turėtų kainuoti maždaug 1 700 eurų, o pirkėjai jį galės įsigyti juodos arba sidabrinės spalvos. Kaip jau minėjome, šio flagmano išleidimo laukiama jau kitų metų gegužę.

1 komentarų

Salieras

Įsigyti ir naudotis skirtingi dalykai. Google pakeitė savo produktų platinimo politiką. Jie pardavinėja visiems, bet palaiko telefoną tik tam tikrose šalyse. Gaila, bet Lietuva į tą sąrašą nepatenka.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas