Laukiantiems pigesnio „iPhone“ modelio – geros naujienos: aiškėja pagrindiniai atnaujinimai, pasiūlys ženkliai talpesnę bateriją

Tomas Eidukevičius

2023-12-18, 18:31

0 komentarų

Dar visai neseniai buvo pasirodę pranešimų, jog „Apple“ ketina keisti strategiją. Buvo skelbiama, kad 2024 metais turėjęs pasirodyti „iPhone SE“ modelis taip ir nebus pristatytas.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Laukiantiems pigesnio „iPhone“ modelio – geros naujienos: aiškėja pagrindiniai atnaujinimai, pasiūlys ženkliai talpesnę bateriją

Kalbos apie naujos kartos „iPhone SE“ išmanųjį telefoną sklinda jau kone metus. Naujojo „iPhone SE 4“ sulauksime kitąmet, kaip ir buvo planuota iš pradžių, o šis modelis pagaliau sulauks reikšmingo atnaujinimo. „Apple“ pagaliau ketina atnaujinti šio modelio dizainą.

Remiantis naujausia informacija, „iPhone SE 4“ išmanusis telefonas turėtų būti panašus į „iPhone 14“ modelį, o tai reiškia, jog čia rasime 6,1 colių įstrižainės ekraną ir daugelio jau pamėgtą „Face ID“ veido atpažinimo technologiją. „Apple“ šiame pigesniame modelyje ketina panaudoti „TrueDepth“ kamerų sistemą, kuri naudojama ir šiemet debiutavusiuose modeliuose.

Dabar aiškėja dar ir tai, jog naujasis „Apple iPhone SE 4“ naudos tas pačias baterijas kaip ir „iPhone 14“ išmanusis telefonas. Tai reiškia, kad šis pigesnis „Apple“ modelis turės 3 279 mAh talpos akumuliatorius. Palyginimui, senesnės kartos „iPhone SE“ modelis turėjo tik 2 018 mAh baterijas.

Kitąmet pasirodantis „iPhone SE 4“ turėtų sverti maždaug 165 gramus, kas yra 6 gramais mažiau nei „iPhone 14“ išmaniojo telefono modelis. 2024 metų modelio matmenys bus identiški kaip ir „iPhone 14“ – tai reiškia, kad jie sieks 146,7 mm x 71,5 mm x 7,80 mm.

Tiesa, „iPhone SE 4“ nebus visiška „iPhone 14“ kopija. Neoficialiais duomenimis, pigusis „Apple“ išmanusis telefonas turės tik vieną kamerą nugarėlėje, o čia bus naudojamas 48 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintas objektyvas. Teigiama, kad jis turėtų pasiūlyti tokias pačias galimybes kaip „iPhone 15“ modelio kamera.

Remiantis naujausia informacija, „iPhone SE 4“ paneles gamins Kinijos milžinė BOE, kuri jau yra gavusi užsakymą iš JAV technologijų bendrovės. Tai įdomus „Apple“ vadovų sprendimas, kadangi dar visai neseniai kinai neteko galimybės gaminti „iPhone 15“ ekranų.

„Apple“ anksčiau ne kartą buvo atsisakiusi BOE paslaugų, o pagrindinė to priežastis – nerimą kelianti produkcijos kokybė. Dėl šios priežasties ir naujieji „iPhone 15“ išmanieji telefonai naudos „Samsung Display“ ir „LG Display“ sukurtas OLED paneles. Tačiau, panašu, „iPhone SE 4“ modeliams ekranus tieks būtent kinai.

Verta pastebėti, kad anksčiau buvo teigiama, jog „iPhone SE 4“ turėtų būti sukurtas panaudojant „XR“ modelį. Kaip bebūtų, „Apple“ planai panaudoti „iPhone 14“ kaip pigesnio įrenginio pagrindą – turėtų patikti daugeliui. Tai reiškia, jog bendrovė pagaliau pasiūlys pakankamai pigų telefoną su OLED ekranu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas