„Meizu“ neslepia didelių ambicijų: dar šiemet išvysime sulenkiamą flagmaną, planuojama įsitvirtinti tarp penkių populiariausių gamintojų

Lukas Snarskis

2023-04-05, 07:15

0 komentarų

Kinijos kompanija „Meizu“ – sugrįžo. Kaip ir buvo tikėtasi, po to kai šią bendrovę perėmė Kinijos automobilių gamintojas „Geely“, buvo surengta spaudos konferencija, kurios metu pristatyti nauji išmanieji telefonai. Tačiau tai dar ne viskas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Meizu“ neslepia didelių ambicijų: dar šiemet išvysime sulenkiamą flagmaną, planuojama įsitvirtinti tarp penkių populiariausių gamintojų

Sugrįžusi į išmaniųjų telefonų rinką, „Meizu“ turi ambicingų tikslų, o bendrovės viceprezidentas patvirtino, jog artimiausiu metu planuojama pristatyti ir sulenkiamą išmanųjį telefoną. Pastarojo teigimu, toks įrenginys turėtų debiutuoti iki šių metų pabaigos, tačiau daugiau detalių neatskleidė.

Kaip galite matyti iš tekste pateikiamos nuotraukos, „Meizu“ planuojamas įrenginys turėtų būti labai panašus į „Samsung Galaxy Flip“ serijos modelius. Remiantis naujausia informacija, šis išmanusis telefonas turėtų būti aprūpintas sulenkimo mechanizmu, kuris būtų lengvai atlenkiamas arba sulenkiamas. Įdomu ir tai, jog sunku pastebėti tarpą tarp abiejų ekrano dalių, kas gali sufleruoti apie „Meizu“ atliktą proveržį šioje srityje.

Deja, tačiau kol kas daugiau informacijos apie „Meizu“ planus nėra žinoma. Priminsime, jog bendrovė visai neseniai pristatė „Meizu 20“ serijos išmaniuosius telefonus ir panašu, kad naujieji kompanijos vadovai nusiteikę atgauti prarastas pozicijas. „Meizu“ atstovų teigimu, per artimiausius tris metus tikimasi įsitvirtinti tarp penkių populiariausių gamintojų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas