„Meizu“ ruošia du naujus išmaniuosius telefonus: aiškėja pirmosios jų savybės, galime sulaukti ir tarptautinio debiuto

Lukas Snarskis

2024-06-30, 09:00 (atnaujinta 2024-07-09, 12:27)

0 komentarų

Atrodė, jog prieš dešimt mėnesių įvykęs „Meizu“ sugrįžimas į išmaniųjų telefonų rinką ilgai netruko. „Meizu Technology“ vadovai dar neseniai paskelbė apie bendrovės pasitraukimą iš tokių įrenginių verslo. Tačiau tokios kalbos tik ir liko kalbomis.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
„Meizu“ ruošia du naujus išmaniuosius telefonus: aiškėja pirmosios jų savybės, galime sulaukti ir tarptautinio debiuto

Kinijos bendrovė „Meizu“ dar ne taip seniai pristatė „Meizu 21“ serijos išmaniuosius telefonus, o neseniai debiutavo ir dar viena naujiena – tai „Meizu 21 Note“. Ir gamintojas neketina sustoti. Dabar pasirodė pranešimų apie ruošiamą „Note 21“ įrenginių seriją.

FCC sertifikavimo duomenų bazėje aptikti du dar nepristatyti „Meizu“ išmanieji telefonai – tai „Note 21“ ir „Meizu Note 21 Pro“, kurie turėtų debiutuoti jau netrukus. Abu šie įrenginiai turėtų būti priskiriami vidutinei klasei, o tai sufleruoja 5G ryšio technologijos nepalaikymas.

„Meizu Note 21“ serijos išmanieji telefonai gali būti prieinami ir tarptautinėje rinkoje, tačiau kol kas nėra žinoma, kokiose šalyse jie bus parduodami. Aiškėja ir šios linijos įrenginių dizaino ypatumai bei matmenys.

Pranešama, jog naujasis „Meizu Note 21“ turės tris kameras nugarėlėje, o greta jų rasime ir LED blykstę. Išmanusis telefonas turėtų būti parduodamas su „Android 14“ operacinės sistemos versija, o jo matmenys sieks 167,8 x 77,4 x 9,1 mm.

Dar nepristatytas „Meizu“ įrenginys nepalaikys 5G ryšio technologijos, nerasime čia ir „Wi-Fi 6“ palaikymą. „Note 21“ variantas pasiūlys 2G/3G/4G/4G ir „Wi-Fi 5“. Tiesa, šis išmanusis telefonas turės talpią bateriją – 6 000 mAh.

Kalbant apie „Note 21 Pro“ modelį, čia rasime dvi kameras nugarėlėje ir LED blykste. Išmaniojo telefono matmenys – 168,5 x 76,6 x 8,35 mm. Akivaizdu, jog šis variantas bus kiek plonesnis nei „Meizu Note 21“. Žinoma, jis pirkėjus pasieks su „Android 14“ operacine sistema bei turės 4 950 mAh talpos bateriją.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma, kada galėtų debiutuoti šie „Meizu“ išmanieji. Kaip bebūtų, tikėtina, kad tai įvyks jau artimiausiu metu, greičiausiai liepos mėnesį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas