„Motorola“ jau anonsuoja naująjį „Razr 2023“ telefoną: gamintojas žada proveržį, aiškėja pirmosios savybės

Lukas Snarskis

2023-04-21, 09:35

0 komentarų

„Motorola“ jau ruošiasi naujojo „Moto Razr 2023“ sulenkiamo išmaniojo telefono pristatymui. Kalbos apie šį įrenginį sklinda jau kelis mėnesius, tačiau oficialios informacijos nebuvo iki šiol.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Motorola“ jau anonsuoja naująjį „Razr 2023“ telefoną: gamintojas žada proveržį, aiškėja pirmosios savybės

Gamintojo atstovai dabar pasidalino pirmąja informacija apie naująjį „Moto Razr 2023“ išmanųjį telefoną. „Motorola“ žada proveržį, pristatydama ekranų atsinaujinimo dažnius. Šiuo metu nėra patvirtinta oficialiai, tačiau vidinis ekranas turėtų pasižymėti 144 Hz, kas yra daugiau nei siūlo kiti tokio tipo įrenginiai.

Neoficialiais duomenimis, „Moto Razr 2023“ turės 6,7 colių įstrižainės ekraną su Full HD+ raiška. Išmaniojo telefono veikimą turėtų palaikyti „Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1“ procesorius. Tiesa, kai kurie skelbia, jog čia galime rasti ir „Snapdragon 8 Gen 2“ lustą.

Remiantis naujausia informacija, naujasis „Motorola Razr 2023“ išmanusis telefonas turės tik 2 850 mAh talpos bateriją. Praėjusių metų modelis turėjo 3 500 mAh talpos akumuliatorių, todėl tokie „Motorola“ pokyčiai daugelio vertinami itin neigiamai. Verta pastebėti, jog „Samsung“ savo naujausiame modelyje naudoja 3 700 mAh, o „Oppo Find N2 Flip“ – 4 300 mAh talpos bateriją.

Tiesa, nors 2 850 mAh talpa ir atrodo labai prastai, tačiau reikėtų neatmesti varianto, jog tai yra tik vieno iš dviejų akumuliatorių talpa. „Motorola“ savo atlenkiamame telefone gali panaudoti dvi baterijas, kurios būtų patalpintos skirtingose įrenginio dalyse. Kaip bebūtų, kol kas išlieka neaišku ką sumąstė kompanijos vadovai, tačiau 2 850 mAh atrodo kaip ne pats geriausias sprendimas.

Verta paminėti, jog anksčiau buvo pasirodę pranešimų, jog „Moto Razr 2023“ taip pat turės 30W greitojo įkrovimo galimybę. Daugiau šio įrenginio specifikacijų nėra žinoma, neskelbiama ir atlenkiamo telefono išleidimo data.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas