„Motorola“ pristatė itin pigų išmanųjį telefoną: naujasis „Moto E14“ kainuos mažiau nei 85 eurus ir veiks su „Android Go“

Lukas Snarskis

2024-06-18, 09:00

0 komentarų

„Motorola“ praėjusiais metais pristatė ne vieną išmanųjį telefoną, o tarp jų išvydome ir dėmesio vertus sulenkiamus įrenginius. Aktyviai gamintojas darbuojasi ir šiemet. Mes jau matėme naujausius aukščiausios klasės telefonus, artėja ir sulenkiamų modelių pristatymas.

Prasidėjo mega „Aliexpress“ išpardavimai – sutaupykite net iki 70 proc.
„Motorola“ pristatė itin pigų išmanųjį telefoną: naujasis „Moto E14“ kainuos mažiau nei 85 eurus ir veiks su „Android Go“

Dar šį mėnesį „Motorola“ ketina pristatyti naujuosius „Razr 50“ serijos atlenkiamus telefonus, o dabar pademonstruotas nebrangus modelis. Kompanijos atstovai pristatė naująjį „Moto E14“ modelį, kurio kaina sieks vos 85 eurus.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,56 colių įstrižainės LCD ekranu su HD+ raiška ir 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Priekinė įrenginio dalis apsaugota „Gorilla Glass 3“ apsauginiu stiklu, o viršutinėje ekrano dalyje rasime ir nedidelį apskritimą, kur įmontuota 5 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Naujasis „Moto E14“ veiks su „Unisoc T606“ procesoriumi ir turės 2 GB operatyviosios (RAM) ir 64 GB vidinės atminties. Tiesa, išmanusis pirkėjus pasieks su „Android Go“ operacine sistema, kuri skirta pigiems įrenginiams ir gali veikti su nedidelėmis atmintinėmis.

Įrenginio nugarėlėje rasime 13 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, kuri gali filmuoti Full HD raiška, o žemiau – LED blykstė. „Moto E14“ veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 15W įkrovimo galimybe.

Verta paminėti, jog šis pigus „Motorola“ įrenginys turi ausinių lizdą, o taip pat palaiko „Dolby Atmos“ garsą. Pirkėjams šis modelis bus siūlomas žalios, violetinės ir pilkos spalvų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas