„Motorola“ ruošiasi naujausių produktų pristatymui: kitą savaitę bus pristatyti ne tik naujausi „Razr 50“ serijos įrenginiai, bet ir dar vienas išmanusis telefonas

Lukas Snarskis

2024-06-17, 17:15

0 komentarų

„Motorola“ jau artimiausiu metu turėtų pristatyti naujos kartos atlenkiamus telefonus. Šiemet turėtų debiutuoti du nauji modeliai – tai „Motorola Razr 50“, o taip pat ir „Razr 50 Ultra“. Jau žinoma, jog pirmasis variantas kainuos maždaug 899 eurus, o „Ultra“ – 1 200 eurus.

Prasidėjo mega „Aliexpress“ išpardavimai – sutaupykite net iki 70 proc.
„Motorola“ ruošiasi naujausių produktų pristatymui: kitą savaitę bus pristatyti ne tik naujausi „Razr 50“ serijos įrenginiai, bet ir dar vienas išmanusis telefonas

Kompanijos atstovai jau paskelbė apie birželio 25 dieną įvyksiančią spaudos konferenciją, kurios metu bus pristatyti naujausi atlenkiami išmanieji telefonai. Dabar aiškėja, kad tai nebus vienintelės naujienos. Renginio metu ketinama pademonstruoti ir dar vieną telefoną.

Birželio 25 dieną bus pristatytas „Motorola S50 Neo“ išmanusis telefonas, o dabar aiškėja ir pagrindinės šio įrenginio specifikacijos bei dizaino ypatumai. Ši naujiena turės OLED ekraną su lenktomis kraštinėmis, 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą bei 5 000 mAh talpos bateriją.

Išmanusis telefonas turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 4 Gen 3“ procesoriumi. Verta paminėti ir tai, jog „S50 Neo“ modelis iš pradžių bus prieinamas tik Kinijos rinkoje, tačiau vėliau pasieks ir tarptautinę rinką, kur jis bus žinomas „Moto G85“ pavadinimu.

Internete pasirodžiusios nuotraukos atskleidžia ir tai, jog ši „Motorola“ naujiena bus prieinama žalios, mėlynos, o taip pat ir juodos spalvų. Deja, tačiau daugiau informacijos apie „S50 Neo“ modelį nėra pateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas