Šį penktadienį – naujo „Vivo“ planšetinio kompiuterio pristatymas, jau žinomos ir pagrindinės specifikacijos

Lukas Snarskis

2024-06-26, 14:55

0 komentarų

„Vivo“ dar kovo pabaigoje surengė spaudos konferenciją, kurios metu pristatė gausybę naujų produktų. Tarp jų ir naujieji „Vivo X Fold3“ serijos sulenkiami išmanieji telefonai, apie kuriuos skaityti galite paspaudę čia. Tačiau tai nebuvo vienintelė bendrovės naujiena.

DIDŽIULĖS „ALIEXPRESS“ NUOLAIDOS IŠMANIESIEMS TELEFONAMS - ĮSIGYKITE NAUJĄ ĮRENGINĮ UŽ ŽENKLIAI MAŽESNĘ KAINĄ JAU DABAR!
Šį penktadienį – naujo „Vivo“ planšetinio kompiuterio pristatymas, jau žinomos ir pagrindinės specifikacijos

Kovo pabaigoje buvo pristatyta ir naujoji „Vivo Pad3 Pro“ planšetė, o gamintas netrukus ketina pristatyti ir dar vieną šios serijos modelį. Birželio 28 dieną debiutuos „Pad3“ planšetinio kompiuterio variantas. Jau žinomos ir kai kurios šios naujienos savybės.

Šaltinių Kinijoje teigimu, „Vivo Pad3“ planšetinis kompiuteris bus parduodamas pilkos, mėlynos ir violetinės spalvų. Pirkėjams bus siūlomi modeliai su 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei trimis skirtingomis vidinėmis talpyklomis – tai 128, 256 arba 512 GB.

Skelbiama, kad ši planšetė atrodys identiškai kaip ir „Pad3 Pro“ modelis. „Vivo“ įrenginys veikiausiai turės 12,1 colių įstrižainės IPS LCD ekraną su 1 968 x 2 800 taškų raiška ir 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Planšetinio kompiuterio veikimu rūpinsis „Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3“ procesorius.

Kaip jau minėjome, oficialus „Vivo Pad3“ pristatymas įvyks jau šį penktadienį, birželio 28 dieną. Visą naujausią informaciją, kaip ir įprasta, rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas