Naujausios „Android“ programėlės #10: „Gameloft“ klasika, PSO naujienos, kultinis „Fortnite“ ir dar keletas žaidimų

Lukas Snarskis

2020-04-29, 01:00 (atnaujinta 2023-03-06, 22:32)

0 komentarų
Naujausios „Android“ programėlės #10: „Gameloft“ klasika, PSO naujienos, kultinis „Fortnite“ ir dar keletas žaidimų

Ar yra tekę kada atsidaryti „Android“ telefonuose esančią „Play Store“ parduotuvę ir ieškoti naudingų programėlių, kurios papildytų Jūsų išmanųjį telefoną? Šį pirmadienį siūlome pradėti apžvelgiant penkias naujausias „Android“ aplikacijas, kurios gali praversti kiekvienam iš Jūsų.

Ir nors šis penketukas skirtas telefonams su „Google“ sukurta operacine sistema, tačiau tekste rasite ir nuorodas į „App Store“, jeigu mūsų minima programėlė ten yra. Norime atkreipti dėmesį, jog visos programėlės yra naujos arba visai neseniai atnaujintos.

Gameloft Classics: 20 years

„Gameloft“ šią savaitę švenčia 20 metų jubiliejų, o ta proga siūlo prisiminti 30 klasikinių žaidimų. Ši aplikacija Jums leis mėgautis tokiais žaidimais kaip „Texas Hold‘em Poker“, „Modern Combat 2: Black Pegasus“ ar „Diamond Rush“ visiškai nemokamai.

Tai pirmas kartas kada „Gameloft“ siūlo kažką panašaus, o jeigu Jūs esate klasikinių žaidimų gerbėjas – tai proga, kurios praleisti negalima. Lenktynių žaidimai, šaudyklės, sporto žaidimai ir dar daugybė kitų opcijų. Kaip jau minėjome, ši programėlė sutalpino net 30 skirtingų žaidimų į Jūsų išmanųjį telefoną.

Šį žaidimą „Google Play Store“ parsisiųsti galite paspaudę čia.

WHO Info

Jeigu skaitote naujienas angliškai – ši aplikacija turėtų būti Jums naudinga. Nesunku suprasti, šis įrankis pateikiamas Pasaulio sveikatos organizacijos ir leis Jums sekti visas naujienas ne tik apie COVID-19, tačiau ir bendrai apie pasaulinę mediciną ir pan.

PSO ypatingai daug dėmesio skiria kovai su dezinformacija apie pasaulį sukausčiusią pandemiją, todėl pastarasis įrankis turėtų būti įdomus ir naudingas tiems, kurie nori sekti naujausią ir oficialią informaciją.

Šią programėlę „Google Play Store“ parsisiųsti galite paspaudę čia. „Apple App Store“ versiją rasite paspaudę čia.

Fortnite

Šio žaidimo ir „Google“ istorija prasidėjo praėjusiais metais, kuomet „Epic Games“ bandė patekti į „Play Store“ ir nemokėti 30 proc. mokesčio nuo surinktų pajamų. Ilgą laiką šio kultinio žaidimo didžiausioje „Android“ įrenginiams skirtoje parduotuvėje nematėme, tačiau jis pagaliau pasiekiamas visiems!

https://www.youtube.com/watch?v=hRw2JhM1IvE

Pristatinėti „Fortnite“ tikriausiai nereikia, nes tai yra vienas populiariausių šių dienų žaidimų. Didžiausia naujiena, jog „Epic“ pagaliau padarė jį prieinamą ir iš „Play Store“, todėl jeigu norite – galite jį parsisiųsti būtent iš čia.

Šį žaidimą „Google Play Store“ parsisiųsti galite paspaudę čia.

Agricola Revised Edition - Farming & Strategy

Strateginiai žaidimai ilgą laiką buvo prieinami tik ant kompiuterių ir tikriausiai kiekvienas atsimena legendinį „Civilization“, kurio pirmoji versija buvo išleista dar 1991 metais. Strateginių žaidimų mėgėjams – ganėtinai įdomi opcija ir išmaniuose telefonose.

https://www.youtube.com/watch?v=xbKVDSUC34g

„Agricola Revised Edition“ tikslas ganėtinai paprastas – plėtoti ir sukurti geriausią viduramžiu fermą. Šį žaidimą gali žaisti nuo vieno iki keturių žaidėjų, o taip pat galima varžytis ir prieš kompiuterį. Rekomenduojame išbandyti!

Šį žaidimą „Google Play Store“ parsisiųsti galite paspaudę čia. „Apple App Store“ versiją rasite paspaudę čia.

Dino Squad: TPS Dinosaur Shooter

Šią savaitę Jums turime dar vieną žaidimą. Svajojote kada gyventi dinozaurų apsuptyje? Puiki žaidimo grafika ir ritmas įtrauks Jus į šį žaidimą. „Dino Squad“ pasižymi labai dideliais žaidimo plotais ir įtemptu veiksmu.

https://www.youtube.com/watch?v=rhrERIUQj_E

„Din Squad“ yra ganėtinai elementari šaudyklė, tačiau čia Jūs esate dinozauras ir ginklais kovojate su kitais dinozaurais. Skamba įdomiai, tiesa? Išduosime Jums paslaptį, jog tai ne tik skamba įdomiai, tačiau išties taip ir yra. Įsitikinkite patys!

Šį žaidimą „Google Play Store“ parsisiųsti galite paspaudę čia. „Apple App Store“ versiją rasite paspaudę čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas