Naujieji „iPhone 13“ serijos telefonai išsiskirs naujovėmis: patobulintas ekranas, mažesnė išpjova ir nauja spalva

Lukas Snarskis

2021-06-07, 12:20 (atnaujinta 2021-09-28, 11:08)

0 komentarų
Naujieji „iPhone 13“ serijos telefonai išsiskirs naujovėmis: patobulintas ekranas, mažesnė išpjova ir nauja spalva

Technologijų pasaulyje yra pakankamai įprasta, jog didieji gamintojai sulaukia daugiausiai dėmesio, o kalbos apie jų kuriamus produktus sklando dar gerokai prieš oficialų išleidimą. Ne išimtis yra ir JAV milžinės „Apple“ produktai. Internete jau kuris laikas sklando įvairiausi gandai apie šių metų rudenį pasirodančius „iPhone 13“ serijos išmaniuosius telefonus.

Virtualioje erdvėje pasklido dar nepristatytų „Apple“ flagmanų maketai, kurie atskleidžia keletą naujovių. Visų pirma – kiek mažesnė ekrano išpjova. Ir nors nugarėlėje galima matyti analogišką kamerų dizainą kaip ir praėjusių metų modeliuose, tačiau yra ir dar vienas naujas dalykas. Tai oranžinės spalvos modelis. Tiesa, anksčiau buvo pasirodę gandų, kad „Apple“ gali išleisti ir rožinį variantą, bet pastarasis variantas nėra itin realus.

Ir nors dizaino pokyčiai nebus labai dideli, tačiau vis garsiau kalbama apie „Apple“ atnaujinimus iš techninės pusės, kurie turėtų paliesti ekranus, telefonų atmintines ir pan. Aiškėja ir tai, jog šiemet ir vėl išvysime keturis „iPhone“ modelius, o jų pristatymas turėtų įvykti rugsėjo mėnesį. Tiesa, labai realus scenarijus, jog „Apple“ gali nustatymą perkelti į spalio mėnesį, o tam didžiulę įtaką turės pasaulinė situacija.

Priminsime, jog „iPhone 13“ serijos išmanieji telefonai turėtų naudoti „Samsung“ pagamintus OLED ekranus su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Tai reiškia, jog šiemet pasirodantys „Apple“ flagmanai taps pirmaisiais bendrovės telefonais, kurie turi aukštesnį nei 60 Hz ekrano atsinaujinimo dažnį. Įrenginių veikimą palaikys „Apple A15 Bionic“ procesoriai su „Wi-Fi 6E“ palaikymu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas