Netikėta naujiena telefonų rinkoje: HTC pristatė nebrangų išmanųjį telefoną

HTC

Lukas Snarskis

2023-04-10, 07:35

0 komentarų

Dar 2019 metų spalį HTC vadovas Yvesas Maitresas skelbė, jog kompanija stabdo darbus išmaniųjų telefonų sektoriuje. Tai turėjo reikšti, kad bendrovė daugiau nebegamins tokių įrenginių, tačiau šiandieninės naujienos rodo, kad yra šiek tiek kitaip.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Netikėta naujiena telefonų rinkoje: HTC pristatė nebrangų išmanųjį telefoną

Per pastaruosius metus HTC pademonstravo bent keletą naujų išmaniųjų telefonų, o dabar pristatytas ir dar vienas. Rinkoje pasirodė naujasis „Wildfire E3 Lite“ modelis, kuris turėtų patraukti pigesnių įrenginių gerbėjų dėmesį.

Naujasis „HTC Wildfire E3 Lite“ pasižymi 6,517 colių įstrižainės LCD ekranu su HD+ raiška bei 60 Hz atsinaujinimo dažniu. Išmaniojo telefono veikimu rūpinasi „Unisoc SC9863“ procesorius, kuris turi iki 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties.

Priekinėje šio įrenginio dalyje rasime 5 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamera, o nugarėlėje – dvi kameros. Pagrindinė „HTC Wildfire E3 Lite“ kamera pasižymi 13 MP sensoriumi, o greta jos rasime ir 2 MP gylio sensorių. Čia taip pat įmontuota ir LED blykstė.

Išmanusis telefonas taip pat turi ir šoninėje briaunoje įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį, o ši HTC naujiena veikia su „Android 12“ operacinės sistemos versija. Skelbiama, kad čia rasime ir 5 000 mAh talpos bateriją su 10W įkrovimo galimybe.

Pirkėjams ši HTC naujiena bus pasiūlyta tamsiai pilkos bei mėlynos spalvų, tačiau naujojo „Wildfire E3 Lite“ modelio kaina kol kas nėra žinoma.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas