Netrukus debiutuos naujasis „Honor 90 GT“: aiškėja pagrindiniai dizaino ypatumai bei keletas esminių telefono specifikacijų

Tomas Eidukevičius

2023-12-20, 10:12

0 komentarų

Dar gegužės mėnesį „Honor“ pristatė „Honor 90“ serijos išmaniuosius telefonus, kurie debiutavo Kinijos rinkoje. Vėliau šios serijos įrenginiai atkeliavo ir į Europą, o dabar ruošiama ir dar viena naujiena.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Netrukus debiutuos naujasis „Honor 90 GT“: aiškėja pagrindiniai dizaino ypatumai bei keletas esminių telefono specifikacijų

2023 metams artėjant link pabaigos – itin suaktyvėjo „Honor“ gamybos linijos ir bendrovė ruošiasi dar vienam pristatymui. Kinijos technologijų kompanija jau gruodžio 21 dieną ketina pristatyti naująjį „90 GT“ modelį. Apie tai kompanijos atstovai patvirtino ir oficialiai.

„Honor“ atstovai pasidalino nuotrauka, kuri patvirtina anksčiau sklandžiusius gandus apie „Honor 90 GT“ išmaniojo telefono dizaino ypatumus. Jis turi ekraną su nedidele skylute viršutinėje dalyje ir dvigubą kamerą nugarėlėje. Mėlynos spalvos versija, į kurią žiūrime, taip pat turi dvi juosteles ant galinės dalies, einančias per visą išmaniojo telefono ilgį ir pertrauktas kameros salelės viršuje.

Kompanijos vadovai kol kas neatskleidžia, kokiomis savybėmis pasižymės šis išmanusis telefonas, tačiau tikėtina, kad jis veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi. Jau žinomos tik atminties konfigūracijos – pirkėjams bus siūloma nuo 12 GB iki 16 GB operatyviosios (RAM) bei iki 1 TB vidinės atminties.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime ir 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, kuri taip pat palaikys optinį vaizdo stabilizavimą. Deja, tačiau likusios „Honor 90 GT“ specifikacijos kol kas nėra žinomos.

Kaip jau minėjome, oficialus šios „Honor“ naujienos pristatymas įvyks jau gruodžio 21 dieną, o tuomet ir paaiškės detalios įrenginio specifikacijos, kaina bei prieinamumas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas