Netrukus išvysime naują HTC išmanųjį telefoną: kompanijos atstovai paskelbė apie artėjantį pristatymą, laukiama naujojo „HTC U24 Pro“

HTC

Lukas Snarskis

2024-06-07, 10:55

0 komentarų

Dar 2019 metų spalį HTC vadovas Yvesas Maitresas skelbė, jog kompanija stabdo darbus išmaniųjų telefonų sektoriuje. Tai turėjo reikšti, kad bendrovė daugiau nebegamins tokių įrenginių, tačiau paskutinės naujienos rodo, kad yra šiek tiek kitaip.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Netrukus išvysime naują HTC išmanųjį telefoną: kompanijos atstovai paskelbė apie artėjantį pristatymą, laukiama naujojo „HTC U24 Pro“

Gegužės pradžioje buvo pasirodę pranešimų apie dar nepristatytą HTC išmanųjį telefoną, o dabar aiškėja ir kada įvyks oficialus jo pristatymas. Kompanijos atstovai paskelbė, jog birželio 12 dieną bus surengtas naujo išmaniojo telefono pristatymas ir net neabejojama, kad tai bus „HTC U24 Pro“.

Šis nepristatytas įrenginys buvo aptiktas „Geekbench“ platformoje ir veikia su „Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3“ procesoriumi bei turi 12 GB operatyviosios (RAM) atminties. „HTC U24 Pro“ veiks su „Android 14“ operacinės sistemos versija.

„Geekbench“ testuose šis modelis rinko 1 095 taškus vieno branduolio ir 3 006 taškus kelių branduolių bandymuose.

Neoficialiais duomenimis, šis įrenginys taip pat turės AMOLED ekraną, kuris bus apsaugotas „Corning Gorilla Glass Victus“ apsauginiu stiklu. „HTC U24“ gali turėti ir ausinių lizdą bei belaidžio įkrovimo palaikymą. Ši naujiena gali atkeliauti ir su jau įdiegta „Viverse“ programėle, kuri skirta „Vive XR Elite“ mišrios realybės įrangai.

Kaip jau minėjome, oficialus „HTC U24 Pro“ pristatymas įvyks jau birželio 12 dieną, o visą naujausią informaciją rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas