Netrukus įvyks oficialus „Realme GT 6“ telefono pristatymas: likus vos kelioms dienoms, paaiškėjo, kiek jis kainuos Europos rinkoje

Lukas Snarskis

2024-06-17, 13:00

0 komentarų

Kinijos kompanija „Realme“ išmaniųjų telefonų rinkoje jau nebėra visiška naujokė. Vos per keletą metų, ši bendrovė sulaukė didžiulio populiarumo, o jos siūlomi produktai dažnai pasižymi puikiu kainos ir kokybės santykiu.

Prasidėjo mega „Aliexpress“ išpardavimai – sutaupykite net iki 70 proc.
Netrukus įvyks oficialus „Realme GT 6“ telefono pristatymas: likus vos kelioms dienoms, paaiškėjo, kiek jis kainuos Europos rinkoje

„Realme“ kasmet pristato gausybę išmaniųjų telefonų, o jau netrukus turėtų debiutuoti ir naujasis „Realme GT 6“. Pasaulinė šio įrenginio premjera įvyks jau birželio 20 dieną. Iki oficialaus pristatymo likus vos keletui dienų – aiškėja, kiek šis telefonas kainuos Europoje.

Dar nepristatytas „Realme GT 6“ buvo aptiktas Rumunijoje veikiančioje elektroninėje parduotuvėje. Čia buvo patalpinta informacija apie 12 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties turintį modelį, kurio kaina siekia maždaug 700 eurų. Tikėtina, kad būtent tik šis įrenginys kainuos visoje Europoje.

Kompanijos atstovai neseniai atskleidė, jog naujasis „Realme GT 6“ modelis veiks su „Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3“ procesoriumi ir turės didžiausią pasaulyje 10014 mm2 dvigubą VC aušinimo sistemą. Išmanusis telefonas taip pat turės ir „Geek Power Tuning“ galimybę.

„Realme“ atskleistos naujojo „GT 6“ modelio savybės patvirtina ir anksčiau pasirodžiusius pranešimus, kuriuose buvo teigiama, jog šis išmanusis telefonas bus identiškas kaip „GT Neo6“ modelis. Pastarasis įrenginys jau seniau prieinamas Kinijos rinkoje.

Tai reiškia, jog išmanusis telefonas turės 6,78 colių įstrižainės 8T LTPO AMOLED ekraną su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojama panelė su lenktais kraštais, o maksimalus jos ryškumas – 6 000 nitų. Viršutinėje dalyje – 32 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

„Realme GT 6“ nugarėlėje rasime dvi kameras, o pagrindinė jų naudos 50 MP raiškos „Sony IMX882“ vaizdo jutiklį su optiniu vaizdo stabilizavimu. Antroji kamera – 8 MP plataus kampo. Pirkėjus šis įrenginys pasieks su „Android 14“ operacine sistema ir „Realme UI 5“ vartotojo sąsaja.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas