„Nokia“ dar nepristatė 2020 metų flagmano, o jau ruošia kitų metų galiūną

Denas Rubliauskas

2020-11-04, 12:20 (atnaujinta 2022-12-02, 10:53)

0 komentarų
„Nokia“ dar nepristatė 2020 metų flagmano, o jau ruošia kitų metų galiūną

Stebintys išmaniųjų telefonų rinkos naujienas ar besidomintys Suomijos kompanijos „Nokia“ veikla, tikriausiai, kad bus girdėję apie praėjusiais metais pristatytą „Nokia 9 PureView“. Šis įrenginys daugiausiai dėmesio sulaukė dėl pakankamai unikalios penkių kamerų sistemos, tačiau po išleidimo paaiškėjo, kad jis turėjo daugiau problemų nei davė realios naudos.

Nuo šio „Nokia“ flagmano išleidimo praėjo net 20 mėnesių, o mes vis dar neturime atnaujinto šio modelio arianto. Dar nuo praėjusių metų pabaigos sklinda kalbos ir apie atnaujintą šio telefono variantą, kuris turėtų būti pristatytas kaip „Nokia 9.3 PureView“, tačiau šio modelio pristatymas jau buvo nukeltas bent kelis kartus. Teigiama, kad tai gali įvykti bet kurią sekundę, bet reikėtų neatmesti galimybės, jog šio modelio taip ir neišvysime.

Kaip bebūtų, „Nokia 9.3 PureView“ galimo pristatymo laukiama taip ilgai, kad dabar pradėjo sklisti gandai ir apie kitų metų „Nokia“ flagmaną. Kaip skelbia „NokiaPowerUser“, gamintojas jau pradėjo testuoti 2021 metais turėsiančio pasirodyti „Nokia 10 PureView“ prototipą, o jo galimas išleidimas įvyks antroje kitų metų pusėje.

Remiantis pasirodžiusia informacija, naujasis produktas pasižymės nerūdijančio plieno korpuso, o ekrano paviršių saugos safyro stiklas. „Nokia 10 PureView“ taip pat turėtų veikti su „Snapdragon 875“ procesoriumi. Kol kas tai yra vienintelė informacija, kuri yra žinoma apie kitų metų „Nokia“ flagmaną, tačiau šioje situacijoje vertėtų prisiminti ir „Nokia 9.3 PureView“, kurio pristatymas dar nėra įvykęs.

Primename, kad pirmoje metų pusėje sklidę gandai sufleravo, jog telefono nugarėlėje įmontuota pagrindinė kamera gali pasižymėti 64 MP raiškos vaizdo jutikliu su optiniu vaizdo stabilizavimu. Greta šios kameros, rasime ir dar vieną, ne ką mažiau įspūdingą – itin plataus kampo kamerą su 108 MP sensoriumi. Šiuo metu tai yra visa informacija, kuri žinoma apie naujojo „Nokia 9.3 PureView“ kameras, o tai reiškia, kad dar trys jų išlieka nežinomos.

Nesunku nuspėti, jog naujasis „Nokia“ flagmanas turės ne tik įspūdingą kamerų konfigūraciją, tačiau ir specifikacijas. Tikėtina, jog telefone bus naudojamas „Qualcomm Snapdragon 865“ procesorius, o tai reiškia ir 5G ryšio palaikymo galimybę. Kaip bebūtų, šio įrenginio likimas iki šiol išlieka nežinomas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas