„Nokia“ pasiūlys nebrangų 5G telefoną: išsiskirs atmintinių gausa bei didžiuliu ekranu

Lukas Snarskis

2021-09-05, 12:20 (atnaujinta 2022-12-02, 10:53)

1 komentaras
„Nokia“ pasiūlys nebrangų 5G telefoną: išsiskirs atmintinių gausa bei didžiuliu ekranu

Bendrovė „HMD Global“ prieš beveik penkerius metus įsigijo „Nokia“ išmaniųjų telefonų padalinį ir tapo atsakinga už naujų telefonų kūrimą su šiuo legendiniu prekės ženklu. Ir nors šių dienų rezultatai nė iš tolo neprilygsta šlovingiems „Nokia“ laikams, tačiau kompanija nepasiduoda ir kasmet pristato bent keletą dėmesio vertų produktų.

Internete jau kuris laikas sklando kalbos apie „Nokia G50“ išmanųjį telefoną, kuris turėtų pasiūlyti 5G ryšio palaikymą už itin patrauklią kainą. Ir nors kol kas nėra žinoma kada galėtų pasirodyti šis produktas ar kiek jis galėtų kainuoti, tačiau pristatymas turėtų įvykti jau visai netrukus. Tokią prielaidą galima daryti iš „Geekbench“ platformoje pasirodžiusios informacijos, kuri atskleidžia pagrindines įrenginio savybes.

Remiantis „Geekbench“ duomenų bazės duomenimis, naujasis „Nokia G50“ turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 480“ procesoriumi bei turės 4 GB operatyviosios (RAM) atminties. Platformoje išmanusis telefonas aptiktas su jau įdiegta „Android 11“ operacinės sistemos versija. Kaip galite matyti iš žemiau esančios nuotraukos, įrenginys vieno branduolio testuose surinko 509 taškus, o kelių branduolių testavimo metu rezultatai siekė 1560.

Vertėtų prisiminti, jog informacija apie šį telefoną buvo pasirodžiusi ir Kinijos ryšio sertifikavimo agentūros TENAA duomenų bazėje. Tai mums leido sužinoti, jog „Nokia G50“ galimai turės 6,82 colių įstrižainės ekraną su HD+ raiška. Skelbiama, kad šio modelio svoris sieks 220 gramų, o taip pat paaiškėjo ir galimos atmintinių konfigūracijos.

Tikėtina, kad „HMD Global“ pasiūlys daugybę opcijų vartotojams. Jie galės rinktis iš modelių su 2, 4, 6 arba 8 GB operatyviosios (RAM) bei 64, 128 arba 256 GB vidinės atminties. Jau žinoma ir tai, kad „Nokia G50“ veikimą palaikys 4850 mAh talpos baterija. Išmanusis telefonas taip pat turės šoninėje briaunoje įmontuotą pirštų antspaudų skaitytuvą, priekinėje dalyje rasime 8 MP, o nugarėlėje 48 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą.

Kaip jau minėjome, kol kas išlieka neaišku kada tiksliai bus pristatytas šis išmanusis, tačiau, tikėtina, jog tai įvyks jau visai netrukus.

1 komentarų

Lukas Wissen

Smagu, kad Nokia kuria nebrangius modelius, bet reiktu dar pasitempt su parametrais, nes konkurencija nemaža ir ypatingai iš kinų, tai dar daug prigamint modeliu nieko nereiškia, kartais geriau kokybiškai padaryt nei kiekybiškai. Bet taip Nokia savotiškai įdomus ir smagu jog yra įvairovė ir iš ko rinktis. Dėl 5G aš asmeniškai dar nesuku galvos, nes esu patenkintas 4G, bet gerai kad sukuria už preinama kaina. Tik ekranas galetu turet fhd raiška. Ir krovime pasistenkt kad būtu greitas. Nes samsung pvz. irgi į savo galaxy a serija ne visus investuoja, o kainos tokios kad kinu firmos rastum geresniu ir panašia kaina arba pigiau net. Samsung turiu planšetini, tai nuvylė su krovimu kuris palaiko 15w, kai ten xiaomi ar kitoks kainuotu panašiai ar mažiau ir gautum daugiau. Tik sakau reik žiurėt, kad neiaškiu neimt, nes saugumas irgi svarbu.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas