„Nokia“ pradeda išskirtinio telefono prekybą: riboto leidimo modelis pagamintas Europoje, tačiau jį įsigyti galės tik keletas laimingųjų

Lukas Snarskis

2023-10-04, 07:45

4 komentarai (-ų)

Bendrovė „HMD Global“ prieš daugiau nei penkerius metus įsigijo „Nokia“ išmaniųjų telefonų padalinį ir tapo atsakinga už naujų telefonų kūrimą su šiuo legendiniu prekės ženklu. Ir nors šių dienų rezultatai nė iš tolo neprilygsta šlovingiems „Nokia“ laikams, tačiau kompanija nepasiduoda ir kasmet pristato bent keletą dėmesio vertų produktų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Nokia“ pradeda išskirtinio telefono prekybą: riboto leidimo modelis pagamintas Europoje, tačiau jį įsigyti galės tik keletas laimingųjų

Dar gegužės mėnesį „HMD Global“ atstovai pristatė naująjį „Nokia XR21“ išmanųjį telefoną ir tuomet buvo pažadėta, jog šių įrenginių gamyba bus vykdoma Europoje. Panašu, kad toks pažadas buvo ištesėtas ir bendrovė paskelbė apie „XR 21 Limited Edition“ modelio prekybą, o šie įrenginiai yra pagaminti Vengrijoje.

Tiesa, „HMD Global“ pasiūlys vos 50 vienetų šių išmaniųjų telefonų, o kiekvienas iš jų turės savo unikalų numerį, kuris išgraviruotas įrenginio nugarėlėje. Naujasis „Nokia XR21 Limited Edition“ bus prieinamas pilkos spalvos, o pirkėjus pasieks specialioje dėžutėje.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,49 colių įstrižainės IPS LCD ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. „Nokia“ čia panaudojo ir „Gorilla Glass Victus“ apsauginį stiklą, o taip pat aprūpino savybėmis, kurios leis naudotis įrenginiu dėvint pirštines ar net ir tuomet, kai rankos yra šlapios.

Naujasis „Nokia XR21“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 695“ procesoriumi bei turės 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 4 800 mAh talpos baterija su 33W greituoju įkrovimu, o pats įrenginys pirkėjus pasieks su „Android 12“ operacinės sistemos versija. „Nokia“ teigimu, pirkėjai bus aprūpinti 3 didžiaisiais „Android“ naujiniais, o saugumo papildinius gaus ketverius metus.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime dvi kameras, o pagrindinė jų turės 64 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą objektyvą. „Nokia XR21“ nugarėlėje rasime ir 8 MP plataus kampo kamerą. Priekinėje įrenginio dalyje – 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Pranešama, jog riboto leidimo modelis bus parduodamas už 699 eurus, o jį įsigyti bus galima Vokietijoje, Prancūzijoje, Austrijoje, Nyderlanduose, Belgijoje, Ispanijoje, Italijoje, Suomijoje bei JK. Standartinis modelis bus siūlomas už 649 eurus ir, žinoma, jų kiekis nebus ribotas.

4 komentarų

Tiesa

Prie ko čia kinai - jie ten rankų išvis nekišo, ir gerai daro, bet jeigu taip ir būtų žinant kad kompaniją įkūrė savižudis nieko kita ir neliktų.

Skaitytojas

Nesuprantu logikos išleisti retus telefonus su tokiais parametrais. Na, kad ir tokiais, bet ir kaina žiauriai maža, koks tikslas, kai nokia vardas nusmurgdytas iki pačių žemumų. Nelabai suprantu ir Suomių pozicijos, duoda belekam naudoti Nokia vardą. Žinant, kad tai galimas brendo prikėlimas, o tai tikrai įmanoma, persikeltu savo gamyklą pas save, ir pradėtų kepti ne tik koncepciją, bet ir realybėje, prisikeltu tikrai greitai, reik nustoti tik šu... gaminti.

Tomas

Noris keiktis kuomet už tokią kainą parduodamas seno proco, prasto ekrano, lėtos įkrovos ir 6gb operatyvinės atminties telefonas, kuomet minimum 8 visi deda!.. Kinai atvirai nori išniekinti suomišką brendą... Suomiai, jeigu nenorite būti apš...ikti - perpirkite savo nacionalonį pasididžiavimą!..

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas