„Nokia“ prekinį ženklą valdanti bendrovė ruošiasi netikėtam manevrui: pasiūlys du naujus HMD įrenginius, kurie anksčiau buvo siūlomi su „Nokia“ vardu

Lukas Snarskis

2024-05-01, 07:55

0 komentarų

Kinijos kompanija paskelbė apie planus kurti elektronikos produktus, įskaitant ir išmaniuosius telefonus, kurie bus pažymėti jau ne „Nokia“, o HMD prekiniu ženklu. Ir nors pirmųjų produktų buvo laukiama vasara, tačiau naujienos pasirodo jau dabar.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Nokia“ prekinį ženklą valdanti bendrovė ruošiasi netikėtam manevrui: pasiūlys du naujus HMD įrenginius, kurie anksčiau buvo siūlomi su „Nokia“ vardu

Internete jau kuris laikas sklando įvairiausi gandai apie pirmuosius įrenginius, o šiandien buvo surengtas ir oficialus pristatymas. Nors iš pradžių buvo skelbiama, jog „Pulse“ serijos išmanieji debiutuos tik vasarą, tačiau gamintojas reikalus kiek paspartino.

HMD atstovai pristatė naujuosius „Pulse“ serijos išmaniuosius telefonus – tai standartinis „Pulse“, o taip pat ir „HMD Pulse+“ ir „Pulse Pro“ variantai. Apie juos skaityti galite paspaudę čia. Dabar bendrovė ruošia ir dar kelis HMD prekiniu ženklu pažymėtus įrenginius.

HMD planuoja pristatyti „XR21“ išmanųjį telefoną ir „T21“ planšetinį kompiuterį, kurie netrukus pasieks Europą. Šie prietaisai, kurie anksčiau buvo pristatyti su „Nokia“ logotipu ant nugarėlės, jau pasirodė keliose Šiaurės šalių mažmenininkų duomenų bazėse.

„HMD XR21“ taps pirmuoju šios kompanijos išmaniuoju telefonu su 5G ryšio technologijos palaikymu ir turėtų kainuoti maždaug 450 eurų. Kalbant apie planšetę, jos kaina svyruos tarp 225 ir 300 eurų, priklausomai nuo pasirinktos atmintinių konfigūracijos.

Skelbiama, jog abu šie įrenginiai, pažymėti HMD prekiniu ženklu, bus analogiškų savybių kaip ir „Nokia“ modeliai. Oficialus jų pristatymas turėtų įvykti jau artimiausiu metu, o tuomet paaiškės ir prietaisų prieinamumas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas