„Nokia“ prekinis ženklas iš telefonų rinkos niekur nedings: šį ženklą valdanti bendrovė ruošiasi naujų „Nokia“ telefonų pristatymui

Lukas Snarskis

2024-02-09, 17:10 (atnaujinta 2024-02-10, 01:13)

0 komentarų

Kadaise „Nokia“ buvo itin populiarus telefonų gamintojus, o legendinius šios bendrovės modelius daugelis pamena iki šiol. Tačiau vėliau šis padalinys buvo parduotas „Microsoft“, o dabar priklauso „HMD Global“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Nokia“ prekinis ženklas iš telefonų rinkos niekur nedings: šį ženklą valdanti bendrovė ruošiasi naujų „Nokia“ telefonų pristatymui

Per pastaruosius metus išmaniųjų telefonų rinkoje debiutavo ne vienas naujas „Nokia“ prekiniu ženklu pažymėtas įrenginys. Tačiau prieš savaitę pasirodė pranešimų, jog „HMD Global“ daugiau nebeketina kurti šiuo prekiniu ženklu pažymėtų įrenginių.

Kinijos kompanija paskelbė apie planus kurti elektronikos produktus, įskaitant ir išmaniuosius telefonus, su savo prekės ženklu. Tačiau prieš keletą dienų „HMD Global“ į „YouTube“ platformą įkėlė dar vieną vaizdo įrašą. Jame „HMD Global“ pristatoma kaip „Nokia“ telefonų kūrėjai“ ir apžvelgti išskirtiniai išmaniųjų telefonų aspektai.

Vaizdo įrašas baigėsi užrašu: „Įsigykite „Nokia“ telefoną! Dabar tai galite padaryti HMD.com“. Apie tolimesnius planus gaminti „Nokia“ prekiniu ženklu pažymėtus išmaniuosius telefonus bendrovė aktyviai diskutavo socialiniame tinkle „X“. Čia bendrovė ne kartą patvirtino, kad ir toliau ketina kurti „Nokia“ išmaniuosius telefonus.

Verta pastebėti ir tai, jog tokius planus dar praėjusių metų rugsėjį skelbė HMD generalinis direktorius Jean-Francois Barilas. Tuomet jis teigė, kad ketinama kurti naujus produktus su HMD prekiniu ženklu, o taip pat ir naujus įrenginius pažymėtus „Nokia“ vardu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas