„Nubia“ atskleidė, kaip atrodys naujasis „Nubia Z60S Pro“ išmanusis telefonas, jau žinomos ir kai kurios šio flagmano specifikacijos

Lukas Snarskis

2024-07-22, 19:55

0 komentarų

„Nubia Z60 Ultra“ yra vienas galingiausių rinkoje esančių telefonų, o netrukus jis taps ir dar galingesnis. Kompanijos atstovai patvirtino, jog planuojama išleisti atnaujintą versiją, kuri veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 Leading“ mikroschemų rinkiniu.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
„Nubia“ atskleidė, kaip atrodys naujasis „Nubia Z60S Pro“ išmanusis telefonas, jau žinomos ir kai kurios šio flagmano specifikacijos

Kompanijos atstovai paskelbė ir oficialaus pristatymo datą. „Nubia“ spaudos konferencija bus surengta jau rytoj, liepos 23 dieną. Kinijoje įvyksiančiame renginyje bus pristatytas ne tik „Nubia Z60 Ultra Leading Version“, bet ir „Nubia Z60S Pro“ išmanusis telefonas.

Likus mažiau nei dienai iki oficialaus pristatymo – apie naująjį „Z60S Pro“ prakalbo ir pats gamintojas. „Nubia“ atstovai pasidalino keliomis reklaminėmis nuotraukomis, kurios atskleidžia išmaniojo telefono dizaino ypatumus, o taip pat ir specifikacijas.

Žvelgiant į „Nubia“ atskleistas nuotraukas, akivaizdu, jog išmanusis telefonas turės didžiulį kamerų apskritimą nugarėlėje, o kiek žemiau ir gamintojo logotipą. Čia vaizduojamas „Z60S Pro“ modelis yra su apsauginiu dėklu, tačiau jį, greičiausiai, teks įsigyti atskirai.

Jau žinoma, jog naujasis „Nubia Z60S Pro“ turės 35 mm pagrindinę kamerą, o išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 100 mAh talpos baterija. Šis modelis turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi ir bus pernai išleisto „Z50S Pro“ varianto atnaujinimas.

„Nubia“ šiame modelyje nusprendė naudoti senesnės kartos „Qualcomm“ mikroschemų rinkinį tam, kad palydovinis ryšys būtų prieinamas ir kiek pigesniuose įrenginiuose. Šaltiniai Kinijoje skelbia ir tai, jog čia bus panaudotas ekranas su 1.5K raiška.

„Nubia Z60S Pro“ išmaniojo telefono nugarėlėje turėtumėme rasti 50 MP raiškos „Sony IMX906“ vaizdo jutiklį su f/1.59 diafragma. Čia taip pat bus įmontuotas 50 MP plataus kampo objektyvas ir 8 MP teleobjektyvas. Skelbiama, kad įrenginio bateriją bus galima įkrauti 80W sparta.

Kaip jau minėjome, „Nubia Z60S Pro“, o taip pat ir „Nubia Z60 Ultra Leading Version“, bus pristatyti jau rytoj, antradienį. Visą naujausią informaciją, kaip ir įprasta, rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas