„nubia“ netrukus pristatys dar vieną žaidimų flagmaną: paskelbta apie artėjantį „Red Magic 9S Pro“, ruošiamasi pristatyti ir itin galingą žaidimų kompiuterį

Lukas Snarskis

2024-06-25, 07:55

0 komentarų

Kinijos kompanija ZTE jau ne vienerius metus kuria žaidimų telefonus, kurie pažymėti „nubia Red Magic“ pavadinimu. Per pastaruosius metus pristatyta keletas naujų modelių, kurie sulaukė didžiulio susidomėjimo.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„nubia“ netrukus pristatys dar vieną žaidimų flagmaną: paskelbta apie artėjantį „Red Magic 9S Pro“, ruošiamasi pristatyti ir itin galingą žaidimų kompiuterį

„nubia“ ne taip seniai pristatė naujuosius „Red Magic 9 Pro“ serijos išmaniuosius telefonus, kurie skirti žaidimų gerbėjams ir pasižymi galingomis specifikacijomis. Dabar gamintojas ruošiasi pademonstruoti dar vieną žaidimams pritaikyti flagmaną.

Kompanijos atstovai paskelbė apie liepos 3 dieną planuojama spaudos konferenciją, kurios metu debiutuos „Red Magic 9S Pro“ išmanusis telefonas. Nesunku nuspėti, jog vienas pagrindinių akcentų bus skirta dirbtinio intelekto savybėms.

Kartu su išmaniuoju telefonu turėtų debiutuoti ir itin galingas nešiojamas kompiuteris. Remiantis naujausia informacija, šis „nubia“ įrenginys naudos 14 kartos „Intel Core i9“ procesorių bei „GeForce RTX 4070“ vaizdo plokšte. Ši naujiena taip pat turės ir metalinį korpusą, kas turėtų priminti „Apple MacBook“ produktus.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma daugiau informacijos. „nubia“ atstovai nėra atskleidė jokios papildomos informacijos apie „Red Magic 9S Pro“ išmanųjį telefoną. Kaip bebūtų, pristatymas įvyks jau liepos 3 dieną, o visas naujienas rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas