Oficialiai pristatytas „Meizu 21 Pro“ išmanusis telefonas: pasiūlys puikių savybių kameras bei aukščiausios klasės ekraną

Arnas Balčiūnas

2024-03-02, 11:46

0 komentarų

Kinijos kompanija „Meizu“ į išmaniųjų telefonų rinką sugrįžo praėjusių metų pradžioje. Tuomet, kaip ir buvo tikėtasi, po to kai šią bendrovę perėmė Kinijos automobilių gamintojas „Geely“, buvo surengta spaudos konferencija, kurios metu pristatyti nauji išmanieji telefonai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Oficialiai pristatytas „Meizu 21 Pro“ išmanusis telefonas: pasiūlys puikių savybių kameras bei aukščiausios klasės ekraną

Atrodė, jog prieš dešimt mėnesių įvykęs „Meizu“ sugrįžimas į išmaniųjų telefonų rinką ilgai netruko. „Meizu Technology“ vadovai dar neseniai paskelbė apie bendrovės pasitraukimą iš tokių įrenginių verslo. „Geely“ priklausanti kompanija nuo šiol daugiausiai dėmesio skirs dirbtiniu intelektu aprūpintiems sprendimams.

Tačiau situacija, panašu, pasikeitė. Prieš keletą dienų buvo surengta spaudos konferencija, kurios metu pristatytas naujasis „Meizu 21 Pro“ išmanusis telefonas. Šis įrenginys atkeliauja kaip savotiškas „Meizu 21“ modelio, kuris debiutavo praėjusių metų pabaigoje, atnaujinimas.

Naujasis „Meizu 21 Pro“ aprūpintas 6,79 colių įstrižainės AMOLED ekranu su 1 368 x 3 192 taškų raiška bei 1 250 nitų ryškumu. Čia naudojama LTPO panelė su 1-120 Hz atsinaujinimo dažniu, o viršutinėje jos dalyje – 32 MP raiškos vaizdo jutiklį turinti asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi bei turės 12 GB arba 16 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB, 512 GB arba 1 TB vidinės atminties. Šios „Meizu“ naujienos veikimą palaikys 5 050 mAh talpos baterija su 80W greituoju įkrovimu bei 50W belaidžiu krovimu.

„Meizu 21 Pro“ nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą. Antroji kamera – 10 MP teleobjektyvas, kuris pasiūlys 3x optinio priartinimo galimybę. Čia taip pat rasime ir 13 MP plataus kampo kamerą bei gylio sensorių, kuris pagerins automatinio fokusavimo galimybę.

„Meizu“ šį išmanųjį telefoną pasiūlys juodos, baltos, mėlynos ir žalios spalvų, o jo kaina prasidės nuo 640 eurų. Tiesa, bent jau kol kas „21 Pro“ modelis bus prieinamas tik Kinijos rinkoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas