„OnePlus 11“ sulaukė milžiniško susidomėjimo, tačiau kompanijos vadovai turi ir blogų naujienų

Lukas Snarskis

2023-01-06, 07:20

3 komentarai (-ų)

Internete jau daugiau nei mėnesį sklandė kalbos apie naująjį „OnePlus 11 Pro“ išmanųjį telefoną, o tuo pačiu ir visą „OnePlus 11“ seriją. Kinijos kompanijos atstovai prieš keletą dienų pristatė pirmąją šios serijos naujieną, o dabar aiškėja ir netikėtos žinios.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„OnePlus 11“ sulaukė milžiniško susidomėjimo, tačiau kompanijos vadovai turi ir blogų naujienų

Kaip jau rašėme, „OnePlus“ pristatė naująjį „OnePlus 11“ išmanųjį telefoną, kuris pasiūlys ne tik aukštos raiškos ekraną ar galingiausią „Qualcomm“ procesorių, bet ir atnaujintas kameras, kurios ir vėl pažymėtos „Haselblad“ logotipu. Tačiau dabar aiškėja ir kiek netikėtos naujienos.

Remiantis socialiniame tinkle „Weibo“ pasirodžiusia informacija, kurią paskelbė „OnePlus China“ prezidentas Li Jie, šiemet „OnePlus“ neketina pristatyti „Pro“ modelio, o tai reiškia, kad „OnePlus 11“, bent jau kol kas, bus vienintelis bendrovės flagmanas. Tai iš esmės paaiškina, kodėl standartinis „OnePlus“ flagmanų serijos modelis pasižymi aukščiausios klasės specifikacijomis ir siunčia aiškų signalą, kad nuo šiol bendrovė turės tik vieną tokį įrenginį. Žinoma, žinant šios bendrovės istoriją – jau netrukus viskas gali pasikeisti.

Kartu su šia informacija, paaiškėjo ir tai, jog „OnePlus 11“ sulaukė didžiulio susidomėjimo Kinijoje. Nors kompanijos atstovai ir neatskleidžia konkrečių skaičių, tačiau skelbiama apie užfiksuotą išankstinių pardavimų rekordą. Tokiam pasiekimui prireikė vos dviejų valandų. Oficiali šio išmaniojo telefono prekyba Kinijoje startuoja tik sausio 9 dieną, o į Europą jis atkeliaus vasario pradžioje. „OnePlus“ ketina surengti oficialų pristatymą vasario 7 dieną, kuomet ir įvyks naujojo flagmano debiutas tarptautinėje rinkoje.

Priminsime, jog naujasis „OnePlus 7“ aprūpintas 6,7 colių įstrižainės LTPO 3.0 AMOLED ekranu su 2K raiška, o taip pat turi ir kintantį atnaujinimo dažnį, kuris gali svyruoti nuo 1 iki 120 Hz, atsižvelgiant į tai, kokie veiksmai atliekami su telefonu. Viršutinėje ekrano dalyje, kairiajame kampe, įmontuota ir 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi, kuris veiks maksimaliu pajėgumu. Nors tai yra įprasta praktika, tačiau anksčiau „OnePlus“ ribodavo lustų galingumą tam, kad būtų pasiektas geresnis baterijos tarnavimo laikas. Panašu, kad šis etapas jau praeityje ir dabar šio flagmano savininkai neturės tokių apribojimų. „OnePlus 11“ taip pat turės 12 GB arba 16 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB arba 512 GB vidinės atminties.

Plačiau apie naująjį „OnePlus 11“ galite skaityti paspaudę čia.

3 komentarų

Mariua

Niekam neįdomus tie oneplus be pačių kitaicų, kai pasidarė eiliniai chinafonai su color os. Žodžiu geriau kažką įdomesnio pirkti

Dgk

Kiekvienas turi savo pasirinkimą, ir ne tavo, snargliau, reikalas spręsti už kitus.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas