„OnePlus“ ruošia gerokai pigesnį telefoną: aiškėja pirmosios jo savybės ir galima pristatymo data

Lukas Snarskis

2022-01-23, 10:00 (atnaujinta 2022-12-03, 19:12)

0 komentarų
„OnePlus“ ruošia gerokai pigesnį telefoną: aiškėja pirmosios jo savybės ir galima pristatymo data

Kinijos kompanija „OnePlus“ dar prieš keletą metų išleisdavo vos keletą išmaniųjų telefonų, tačiau pastaruoju metu jų sulaukiame vis daugiau. Internete jau kuris laikas sklinda kalbos apie bendrovės ateities planus, o visai neseniai išvydome ir naująjį „OnePlus 10 Pro“ flagmaną.

Naujasis „OnePlus“ flagmanas šiuo metu yra prieinamas tik Kinijoje, tačiau balandžio mėnesį turėtų pasiekti ir Europą. Tiesa, kol kas yra pristatytas tik vienas „OnePlus 10“ serijos įrenginys, tačiau jų bus bent trys. Internete jau plinta kalbos ir apie naująjį „OnePlus 10R“, kuris bus priskiriamas vidutinei klasei.

„Qualcomm“ buvo išskirtinis „OnePlus“ flagmanas ne vienerius metus, tačiau viskas pasikeitė tuomet, kai buvo pristatytas „OnePlus Nord 2“ modelis. Šiame variante buvo panaudotas „MediaTek“ lustas ir panašu, kad ši partnerystė bus pratęsta. Remiantis naujausia informacija, „OnePlus 10R“ veiks su „MediaTek Dimensity 9000“ procesoriumi.

Pranešama, kad „OnePlus 10R“ taip pat turėtų pasižymėti AMOLED ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu, o taip pat turės bent 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės talpos. Tačiau šio įrenginio pristatymo dar teks palaukti. Teigiama, kad jis pristatytas bus antrojo šių metų ketvirčio metu, o kai kurie šaltiniai nurodo birželio mėnesį.

„OnePlus“ tikisi dar parduoti „9RT“ modelius, kurie dienos šviesą išvydo ne taip jau ir seniai. „OnePlus 10R“ varianto išleidimas, tikriausiai, reikštų ir kiek anksčiau išleisto modelio pardavimų pabaigą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas