„OnePlus“ ruošia pigų „Nord CE 2“ variantą: paaiškėjo pagrindinės „Lite“ modelio specifikacijos

Lukas Snarskis

2022-02-06, 13:20 (atnaujinta 2022-12-03, 19:12)

0 komentarų
„OnePlus“ ruošia pigų „Nord CE 2“ variantą: paaiškėjo pagrindinės „Lite“ modelio specifikacijos

Kinijos kompanija „OnePlus“ jau pristatė pirmąjį šių metų flagmaną. Nors anksčiau bendrovės vadovai išleisdavo bent du išmaniuosius telefonus, tačiau šiemet debiutavo tik „Pro“ modelis, o „OnePlus 10“ išleidimo dar teks palaukti. Tačiau tai nėra viskas ką gamintojas planuoja šiemet.

Jau žinoma tai, jog kompanijos vadovai ketina išleisti „Nord CE 2“ išmanųjį telefoną, o taip pat ir „Lite“ modelį. Visai neseniai, internete pasklido būtent „OnePlus Nord CE 2 Lite“ įrenginio specifikacijos, kurios leidžia susidaryti aiškesnį vaizdą, kas mūsų laukia.

Remiantis 91Mobiles informacija, naujasis išmanusis turės 64 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą. Greta jos, turėtumėme rasti 2 MP makro bei tokios pat raiškos monochrominį sensorių. „OnePlus Nord CE 2 Lite“ priekinėje dalyje – 16 MP asmenukių kamera.

Įdomu tai, jog „OnePlus“ vadovai iš šio modelio pašalins specialų mygtuką, kuris leisdavo keisti telefono garso nustatymus. Tai buvo viena iš išskirtinių kompanijos produktų savybių, tačiau, panašu, kad šiame telefone mes to nebegalėsime padaryti.

Kalbant apie kitas „OnePlus Nord CE 2 Lite“ savybes, išmanusis telefonas turėtų pasižymėti 6,59 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška bei turės 90 Hz atsinaujinimo dažnį. Šio įrenginio veikimą turėtų palaikyti 5000 mAh talpos baterija su 33W greituoju įkrovimu. „OnePlus“ ketina panaudoti „Qualcomm Snapdragon 695“ procesorių.

Kol kas nėra žinoma kada galėtų būti pristatyti šis „OnePlus“ produktas. Kaip bebūtų, „OnePlus Nord CE 2 Lite“ išleidimas neatrodo kaip pats logiškiausias sprendimas. „OnePlus Nord CE 2“ variantas neatrodo kaip itin išskirtinis produktas, kuris turėtų būti aprūpintas ir „Lite“ variantu. Tikėtina, kad „OnePlus“ šią versiją gali pademonstruoti tik Indijos rinkoje, o šio modelio tikslas – pasiūlyti kuo pigesnį produktą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas