„OnePlus“ ruošiasi dar vienos naujienos pristatymui: naujasis įrenginys pasiūlys aukštos klasės ekraną, „Qualcomm“ procesorių ir itin greitą įkrovimo galimybę

Tomas Eidukevičius

2024-01-29, 10:31

0 komentarų

Kinijos kompanija „OnePlus“ dar visai neseniai pristatė ne tik naująjį „OnePlus 12“, bet ir „OnePlus 12R“ išmanųjį telefoną. Abu šie įrenginiai prieinami ir Europoje, o dabar gamintojas ruošia ir dar vieną naują įrenginį.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„OnePlus“ ruošiasi dar vienos naujienos pristatymui: naujasis įrenginys pasiūlys aukštos klasės ekraną, „Qualcomm“ procesorių ir itin greitą įkrovimo galimybę

Internete pasirodė pirmieji pranešimai apie „OnePlus Ace 3V“ išmanųjį telefoną, kuris turėtų debiutuoti jau kovo mėnesį. Šis įrenginys turėtų būti prieinamas Kinijos rinkoje, o į Europą jis veikiausiai bus parduodamas kaip „OnePlus Nord 4“ arba „Nord 5“.

Analogišką sprendimą „OnePlus“ priėmė ir praėjusiais metais. Kone prieš metus kompanijos atstovai pristatė „OnePlus Ace 2V“ modelį, kuris vėliau atkeliavo į Europą ir buvo parduodamas kaip „OnePlus Nord 3“. O dabar pažvelkime į pirmąsias savybes, kurios žinomos apie naująjį įrenginį.

Neoficialiais duomenimis, naujasis „OnePlus Ace 3V“ išmanusis turėtų būti aprūpintas OLED ekranu su 1.5K raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Šio įrenginio veikimu rūpinsis „Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3“ procesorius, o jį energija aprūpins 5 500 mAh talpos baterija.

Netrukus debiutuosiantis „OnePlus“ išmanusis telefonas turėtų pasiūlyti 100W greitojo įkrovimo galimybę. Kinijos šaltinių teigimu, šis įrenginys turės plastmasinį rėmelį, o jo nugarėlė padengta stiklu. Pažymima ir tai, jog „Ace 3V“ modelis gali turėti lenktus ekrano kraštus.

Deja, tačiau informacijos apie kamerų savybes, o taip pat ir čia ketinamas panaudoti atmintines, nėra pateikiama. Kaip bebūtų, jeigu šis išmanusis telefonas debiutuos jau netrukus – artimiausiu metu turėtų paaiškėti ir daugiau informacijos apie jo technines savybes.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas