„OnePlus“ turi džiugių naujienų europiečiams: paaiškėjo, kada įvyks naujojo flagmano pristatymas

Lukas Snarskis

2022-03-24, 14:10 (atnaujinta 2022-12-03, 19:12)

0 komentarų
„OnePlus“ turi džiugių naujienų europiečiams: paaiškėjo, kada įvyks naujojo flagmano pristatymas

Kinijos kompanijos „OnePlus“ gerbėjai jau ganėtinai ilgai laukia kada atsiras galimybė įsigyti naująjį „OnePlus 10 Pro“ išmanųjį telefoną. Pastarasis įrenginys jau daugiau nei tris mėnesius prieinamas Kinijos rinkoje, tačiau kitų regionų jis nepasiekė iki šiol.

Šiandien, ketvirtadienį, „OnePlus“ atstovai pasidalino pranešimu socialiniame tinkle „Twitter“, kur pagaliau paskelbė kada įvyks pasaulinė „10 Pro“ modelio premjera. Dabar jau žinoma, kad pristatymas įvyks kovo 31 dieną, 16:00 val. Lietuvos laiku. Ši prezentacija bus skirta pasaulinei rinkai, įskaitant ir Europą, o taip pat ir Lietuvą.

Priminsime, jog „OnePlus 10 Pro“ pagrįstas aukščiausios klasės „Snapdragon 8 Gen 1“ mikroschemų rinkiniu su įspūdinga 34 119 mm² ploto aušinimo sistema bei pažangiais LPDDR5 ir UFS 3.1 atminties standartais. Ekranas gerokai patobulintas: dabar čia naudojama 6,7″ įstrižainės LTPO 2.0 AMOLED matrica, palaikanti adaptyvų dažnį nuo 1 iki 120 Hz, apsaugota Gorilla Glass Victus. Beje, išmaniojo telefono galinė dalis yra apsaugota matiniu stiklu, neleidžiančiu atsirasti pirštų atspaudams.

Naujiena aprūpinta didelės spartos 80 W laidiniu įkrovimu, netikėtai pakeitusiu pavadinimą iš WARP Charge į SuperVOOC, pažįstamą iš OPPO išmaniųjų telefonų. Patogumui taip pat pridedama 50 W AirVOOC belaidė technologija, o pakuotėje rasite 80 W maitinimo bloką. Dar viena įdomi įrenginio savybė – O-Haptics vibracija, kurią generuoja tarp Android įrenginių didžiausias linijinės vibracijos varikliukas.

Gamintojas pagrindiniu naujosios prekės privalumu laiko pažangią antros kartos „Hasselblad“ kamerų sistemą. Ją sudaro trys jutikliai, galintys užfiksuoti 10 bitų nuotraukas, o 12 bitų RAW galima gauti Hasselblad Pro režimu. Sistemai vadovauja 48 megapikselių „Sony IMX789“ jutiklis su OIS, kuriam padeda 50 MP plačiakampis su 150 laipsnių žiūrėjimo kampu ir 8 MP teleobjektyvas su 3,3 karto optiniu priartinimu su optiniu stabilizavimu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas