„OnePlus“ vadovai dalinasi karštomis naujienomis: pasirodė pirmasis naujųjų flagmanų anonsas, pamatykite tai pirmieji!

Lukas Snarskis

2022-12-17, 14:29

0 komentarų

Kinijos kompanija „OnePlus“ šiandien surengė spaudos konferenciją, kuri buvo skirta paminėti bendrovės devintąjį gimtadienį. Kaip ir tikėtasi, renginio metu nepraleista progos paminėti ir dar nepristatytą „OnePlus 11“ seriją.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„OnePlus“ vadovai dalinasi karštomis naujienomis: pasirodė pirmasis naujųjų flagmanų anonsas, pamatykite tai pirmieji!

„OnePlus“ kompanijos atstovai, spaudos konferencijos metu, pademonstravo reklaminį „OnePlus 11“ serijos vaizdo įrašą. Deja, tačiau jis neatskleidžia pilno išmaniojo telefono dizaino. Nepaisant to, klipe galima matyti didžiulį kamerų apskritimą, kuriame – trys kameros ir LED blykstė. Žinoma, čia matomas ir „Hasselblad“ logotipas.

Pirmasis oficialus „OnePlus 11“ klipas patvirtina tai, ką jau matėme prieš keletą savaičių. Priminsime, jog internete jau kuris laikas sklinda maketai, kurie atskleidžia naujųjų „OnePlus“ flagmanų dizaino ypatumus, įskaitant ir didžiulį kamerų apskritimą. Jau kuris laikas yra žinomos ir galimos naujųjų telefonų specifikacijos.

Visai neseniai paaiškėjo ir tai, jog bazinis šios serijos variantas turėtų būti aprūpintas 100W greituoju įkrovimu, ką patvirtinta ir 3C sertifikatas. Čia atskleidžiama ir tai, jog įrenginys palaikys 11V/9.1A išvestį.

Įdomu ir tai, jog „OnePlus 11“ galimai turės tą patį įkroviklį kaip ir „Realme GT2 Explorer Master“ išmanusis telefonas. Pranešama, kad pastarojo modelio numeris yra VCBAJACH, o „OnePlus“ analogišką įkroviklį testuoja ir su naujuoju savo flagmanu. Tiesa, nėra aišku ar ir baterija bus tokios pačios talpos, tačiau tikėtina, kad čia rasime 5000 mAh talpos akumuliatorių.

Priminsime, jog bazinis „OnePlus 11“ serijos išmanusis telefonas turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi. Įrenginys taip pat turės iki 16 GB operatyviosios (RAM) bei UFS 4.0 vidines atmintines, kurių talpa kol kas išlieka nežinoma. „OnePlus“ taip pat ketina panaudoti lenktais kraštais aprūpintus ekranus su Full HD+ raiška. Tikėtina, kad panašiomis savybėmis pasižymės ir „Pro“ modelis.

Pranešama, kad „OnePlus 11“ taip pat turės 50 MP pagrindinę kamerą, o greta jos – 48 MP plataus kampo bei 32 MP teleobjektyvas, kuris turėtų pasiūlyti ir 2x optinį priartinimą. Žinoma, Kinijos kompanija ir toliau tęs bendradarbiavimą su „Hasselblad“. Kol kas tai yra viskas, kas yra žinoma apie „OnePlus 11“ modelį.

Kiek anksčiau buvo pasirodę pranešimų ir apie „OnePlus Pro“ išmanųjį telefoną. Šis flagmanas turėtų pasižymėti 6,7 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Quad HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Priekinėje rasime ir nedidelį asmenukių kameros išpjovimą, kur turėtų būti įmontuota 16 MP kamera. Tiesa, verta pastebėti, jog „OnePlus 10 Pro“ turėjo net 32 MP raiškos vaizdo objektyvu aprūpintą kamerą.

Verta paminėti ir tai, jog naujasis „OnePlus“ flagmanas turės po ekranu įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį. Su šiuo flagmanu ketinama pasiūlyti ir „Dolby Atmos“ palaikymą, „Bluetooth 5.2“ bei „Wi-Fi 6E“ standartus, o taip pat ir 5G.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas