„Oppo“ pristatė pigų „A16k“ modelį: didelis ekranas, talpi baterija už itin žemą kainą

Lukas Snarskis

2021-11-07, 13:15 (atnaujinta 2023-01-08, 14:23)

0 komentarų
„Oppo“ pristatė pigų „A16k“ modelį: didelis ekranas, talpi baterija už itin žemą kainą

Kinijos kompanija „Oppo“ kasmet pristato gausybę įvairių išmaniųjų telefonų, o pirkėjus dažnai nustebina ir pigiais produktais. Vidutinės klasės segmente, bendrovė yra pristačiusi „A16“ išmaniųjų seriją, o visai neseniai ją papildą dar vienas naujas modelis – tai vos 7,9 mm storio korpusu pasižymintis „Oppo A16k“ variantas.

Naujasis „Oppo A16k“ aprūpintas 6,52 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška, o viršutinėje ekrano dalyje nesunku pastebėti ir nedidelę vandens lašo formos išpjovą, kur įmontuota asmenukių kamera. Čia mes rasime 5 MP objektyvą. Išmaniojo telefono nugarėlėje – dar viena kamera, kuri aprūpinta 13 MP raiškos vaizdo sensoriumi, o greta ir LED blykstė.

Išmanusis veiks su „MediaTek Helio G35“ procesoriumi bei turės iki 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele. Ši „Oppo“ naujiena pirkėjus pasieks su jau įdiegta „Android 11“ operacinės sistemos versija bei „ColorOS 11.1“ vartotojo sąsaja.

„Oppo A16k“ taip pat turės 4230 mAh talpos bateriją. Verta paminėti ir tai, jog telefone rasime ausinių lizdą, dvigubą SIM lizdą, „Wi-Fi 5“ bei „Bluetooth 4.2“ palaikymą. Pirkėjai šį išmanųjį telefoną galės rinktis iš trijų skirtingų spalvų – tai juodos, baltos ir mėlynos. Pranešama, kad įrenginys kainuos maždaug 120 eurų, tačiau ar jis bus prieinamas ir Europoje – išlieka nežinoma.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas