„Oukitel“ ruošiasi naujojo „Oukitel WP6“ išleidimui: telefonas išsiskirs milžiniška baterija, o dabar jį galite gauti ir nemokamai!

Lukas Snarskis

2020-03-16, 01:00 (atnaujinta 2023-03-09, 08:03)

2 komentarai (-ų)
„Oukitel“ ruošiasi naujojo „Oukitel WP6“ išleidimui: telefonas išsiskirs milžiniška baterija, o dabar jį galite gauti ir nemokamai!

Kinijos kompanija „Oukitel“ yra puikiai žinoma dėl savo kuriamų itin atsparių išmaniųjų telefonų. Atsparumas vandeniui, smūgiams ir itin tvirtas korpusas – pagrindinės savybės, kurios būdingos šio gamintojo įrenginiams. Kovo 20 dieną „Oukitel“ planuoja išleisti dar vieną tokio tipo telefoną, kuris bus žinomas kaip „Oukitel WP6“ ir turės keletą akį traukiančių savybių.

Nesunku nuspėti, jog ši kompanijos naujiena pasižymės itin patvariu korpusu, o jo ekranas bus apsaugotas „Corning Gorilla Glass 5“ apsauginiu stiklu. „Oukitel WP6“ turės 6,3 colių įstrižainės ekraną su Full HD+ raiška, o kraštinių santykis sieks 18:9. Išmanusis veiks su „MediaTek Helio P70“ procesoriumi bei turės 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties.

Dažniausiai tokio tipo išmanieji telefonai nepasižymi puikiomis kamerų savybėmis, tačiau „Oukitel WP6“ gali tapti išimti iš taisyklės. Įrenginys turės trigubą kamerą nugarėlėje, kurią sudarys 48 MP raiškos pagrindinis jutiklis, o greta jo 2 MP gylio sensorius ir aux kamera. Priekinėje „WP6“ modelio dalyje rasime 16 MP kamerą asmenukėms. Dešinėje įrenginio briaunoje bus įmontuotas ir pirštų antspaudų jutiklis. Tačiau pati įspūdingiausia telefono savybė – jo baterija.

„Oukitel WP6“ turės tiesiog milžinišką 10000 mAh talpos bateriją. Gamintojo teigimu, šios baterijos pakaks net 750 valandų budėjimo režimu, 45 valandoms pokalbių, 25 valandoms naršymui internete ar 10 valandų filmų žiūrėjimui. Išmanusis telefonas taip pat palaiko 18 W greitojo įkrovimo technologiją, todėl įkrovimas neturėtų užtrukti itin ilgai.

Išmanusis telefonas kainuos nuo 219,36 euro, tačiau „Oukitel“ suteikia galimybę jį laimėti jau dabar. Norėdami dalyvauti konkurse – įvykdykite kuo daugiau žemiau nurodytų užduočių ir visai netrukus galite laimėti naująjį „Oukitel WP6“ visiškai nemokamai.

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas